Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gazprom inaugureaza primul lant de benzinarii din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazprom inaugureaza primul lant de benzinarii din tara noastra

Compania ruseasca Gazprom va inaugura, in mod oficial, vinerea aces and not;tea, prima retea de statii de distributie carburanti din tara noastra, evenimentul fiind prezidat de presedintele companiei sarbe de petrol si gaze Naftna Industrija Srbije AD NIS), Kiril Kravchenkov. continuă pe Ziarul Bursa

BVB si BERD incep proiectul comun de guvernanta corporativa in tara noastra

Bursa de Valori Bucuresti BVB) anunta desemnarea consortiului condus de Nestor Advisors Ltd, in parteneriat cu NNDKP Romania si SC Concept SRL, Consultant castigator al proiectului comun BVB-BERD pentru Revizuirea si Implementarea Codului de guvernanta corporativa din Romania, se arata intr-un comunicat de presa.

Un autocar inmatriculat in tara noastra s-a prabusit intr-o prapastie

Update 12:15 Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat ca inca nu au fost identificate victimele. Acesta a confirmat ca toate persoanele din autocar erau de cetatenie romana.

Weekend insangerat pe soselele din tara. Vezi bilantul negru al accidentelor

Sfarsitul de saptamana a fost unul insangerat pe soselele din Romania. in Neamt, un motociclist si-a pierdut viata dupa ce un sofer baut a intrat cu masina in el. Alte patru persoane au ajuns la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )