Libnet.ro
UNICEF

12:30

Generalul Constantin Degeratu:Apararea Romaniei este si a NATO, care trebuie asigurata pe Nistru

Adevărul Adevărul,
Generalul Constantin Degeratu:Apararea Romaniei este si a NATO, care trebuie asigurata pe Nistru

In aceasta saptamana, la un eveniment diplomatic, un interlocutor occidental preciza ca indiferent cine va castiga alegerile prezidentiale din SUA va fi un presedinte ofensiv, ce va mentine decizia de dislocare, in Europa, a unei brigazi de blindate, la inceputul anului 2017. Un alt partener de dialog, estic, semnala ca mentinerea unor cai de comunicare minimale ramane o prioritate a acestei toamne extrem de tensionate, pe plan militar. continuă pe Adevărul

Generalul Constantin Degeratu: Apararea Romaniei este si a NATO, care trebuie asigurata pe Nistru

In aceasta saptamana, la un eveniment diplomatic, un interlocutor occidental preciza ca indiferent cine va castiga alegerile prezidentiale din SUA va fi un presedinte ofensiv, ce va mentine decizia de dislocare, in Europa, a unei brigazi de blindate, la inceputul anului 2017. Un alt partener de dialog, estic, semnala ca mentinerea unor cai de comunicare minimale ramane o prioritate a acestei toamne extrem de tensionate pe plan militar.

Este barbatul care i-a fost alaturi de 20 de ani. Cum arata sotul lui Nico

Este una dintre cele mai bune voci din Romania, iar Nico se bucura de succes din plin pe plan profesional. Cantareata nu sta prost nici pe plan personal. Este casatorita de 20 de ani cu Laurentiu.

Statul nu poate recupera tot prejudiciul din dosarul Microsoft. NIRO este singurul care a platit paguba care i-a fost imputata. Fostul ministru Sandu este sarac lipit in acte. Cati bani ar putea primi autoritatile de la Pinalti si Cocos

Singurul care a platit deja paguba care i-a fost imputata este Nicolae Dumitru, dar ceilalti condamnati nu au sumele cerute la vedere. Prejudiciul de peste 17 milioane de euro in dosarul numit de catre presa Microsoft I nu va fi recuperat integral, in ciuda declaratiilor optimiste ale sefei DNA. Ieri, Laura Codruta Kovesi a insistat ca, in acest dosar, statul ar trebui sa ia repede banii.

Cine este romanul care conduce echipa de protectie civila a UE trimisa in infernul din Haiti. Tara a fost devastata de uraganul Matthew |GALERIE FOTO

Un ofiter roman de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta va conduce echipa care va evalua pagubele produse de uraganul Matthew in Haiti. in acelasi timp, colonelul Marius Dogean va coordona asistenta internationala, inclusiv ajutoarele pentru populatia afectata.

Cine este romanul care conduce echipa de protectie civila a Uniunii Europene care va merge in Haiti

Un ofiter roman de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta va conduce echipa care va evalua pagubele produse de uraganul Matthew in Haiti. in acelasi timp, colonelul Marius Dogean va coordona asistenta internationala, inclusiv ajutoarele pentru populatia afectata. El a fost desemnat de Comisia Europeana drept sef al Echipei de protectie civila a Uniunii care va merge in Haiti pentru a evalua situatia de la fata locului si pentru a stabili care sunt nevoile urgente, precizeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )