Libnet.ro
UNICEF

19:31

Geoana: in Codul Fiscal, munca si capitalul trebuie sa-si gaseasca un just echilibru

Adevărul Adevărul,
Geoana: in Codul Fiscal, munca si capitalul trebuie sa-si gaseasca un just echilibru

Senatorul Mircea Geoana, liderul PSRO sustine ca in Codul Fiscal, care va rezulta din votul Parlamentului, munca si capitalul, prudenta macroeconomica si cresterea economica sanatoasa si corect redistribuita in societate trebuie sa isi gaseasca un just echilibru. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana explica cum ar trebui sa fie analizat Codul Fiscal

Senatorul Mircea Geoana, a declarat, duminica, ca in Codul Fiscal, munca si capitalul, prudenta macroeconomica si cresterea economica sanatoasa si corect redistribuita in societate trebuie sa isi gaseasca un just echilibru.

Eugen Nicolaescu: Romania se apropie prin Codul Fiscal de angajamentele internationale. Reducerea treptata a TVA-ul garanteaza sustenabilitate (VIDEO)

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a declarat, dupa intalnirea tehnica de la Parlament, ca noul Cod Fiscal se apropie de angajamentele internationale. Romania se apropie prin Codul Fiscal de angajamentele internatio.

intalnire tehnica pe Codul fiscal la Parlament: Partidele s-ar fi inteles pe TVA de 20%

Intalnirea tehnica dintre reprezentantii partidelor pe tema Codului fiscal a inceput, joi, la Palatul Parlamentului, anunta B1 TV. Dupa mai bine de o ora se pare ca s-a ajuns la un consens pe Codul Fiscal,.

Codul fiscal ajunge luni in Parlament in sesiune extraordinara pentru reexaminare

Codul fiscal ajunge luni in Parlament in sesiune extraordinara dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis o cerere de reexaminare pentru proiectul de lege. Senatul este prima camera sesizata sa dezbata.

Liviu Dragnea sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat. Deocamdata nu s-a gasit o solutie care sa fie adoptata de parlament, spune Dragnea. Nu s-a ajuns la o.

Luni, PLEN pentru Codul Fiscal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, joi, ca plenul reunit lal Parlamentului se va intruni luni, la ora 15, pentru a lua in discutie modificarile la Codul Fiscal convenite la negocierile dintre partidele politice.

Luni, SESIUNE EXTRAORDINARA pentru Codul Fiscal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, joi, ca plenul reunit lal Parlamentului se va intruni luni, la ora 15, pentru a lua in discutie modificarile la Codul Fiscal convenite la negocierile dintre partidele politice.

Negocieri politice pe Codul Fiscal: Partidele s-ar fi inteles pentru un TVA de 20%

Partidele politice s-ar fi inteles pentru un TVA de 20%. Liderii politici s-au reunit, joi dimineata, pentru a negocia Codul Fiscal. Victor Ponta nu a participat la discutii, iar din partea Guvernului a fost.

Mircea Geoana lanseaza un apel catre toti oamenii de stanga din Parlament pentru sprijinirea intereselor salariatilor si pensionarilor, privind Codul Fiscal

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a lansat duminica un apel catre toti oamenii de stanga din Parlamentul Romaniei pentru ca votul lor sa apere interesele salariatilor si.

Mircea Geoana anunta, pe Facebook, intentiile PSRO privind Codul Fiscal

Mircea Geoana a anuntat, vineri, pe contul personal de Facebook, ca partidul pe care il conduce propune reducerea TVA la 19%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )