Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump promite o armata mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump promite o armata mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata

Donald Trump a promis vineri o armata americana mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata, precizand insa ca spera sa nu o foloseasca niciodata, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

CPAC 2017. Trump promite cea mai ampla dezvoltare a armatei americane si distrugerea Statului Islamic. Cine il considera drept noul Ronald Reagan

Presedintele american Donald Trump a promis vineri ca mandatul sau va aduce cea mai ampla modernizare si dezvoltare a armatei Statelor Unite, iar procesul va include toate fortele militare.

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

Administratia presedintelui american Donald Trump a anuntat vineri una dintre cele mai neasteptate si fara precend decizii din istoria politicii americane. Jurnalistii de la publicatii precum CNN, New York.

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

Un celebru politolog sustine ca Donald Trump a castigat alegerile din cauza asezarii pe buletinele de vot

Un politolog crede ca un motiv extrem de simplu explica victoria surprinzatoare a lui Donald Trump, dupa ce numele sau a fost primul inscris pe buletinele din mai multe state cheie, la alegerile prezidentiale din SUA.

Donald Trump catalogheaza drept minunat blocul comunitar. UE respira usurata, dar ramane precauta

Dupa ce presedintele american a catalogat drept minunat blocul comunitar, mai multi oficiali de la Bruxelles s-au temut ca este vorba despre o farsa, avand in vedere aparentul dispret exprimat anterior de catre Donald Trump cu privire la.

Presedintele american Donald Trump, atac la adresa FBI: Biroul este INCAPABIL sa impiedice scurgerile de informatii

Presedintele american Donald Trump a adus vineri mai multe critici la adresa Biroului Federal de Informatii FBI) intr-un mesaj postat pe Twitter, la scurt timp dupa informatii aparute in presa si.

Filmul 1984, difuzat in cinematografe din Statele Unite in semn de protest fata de Donald Trump

Mai multe cinematografe independente din Statele Unite si Canada au anuntat ca vor proiecta filmul 1984/ Nineteen Eighty-Four, inspirat din romanul omonim scris de George Orwell, in semn de protest fata de o prezumtiva propunere a presedintelui Donald Trump ce vizeaza reducerea finantarii programelor culturale si desfiintarea agentiei National Endowment for the Arts NEA), informeaza New Musical Express.

Translatorii japonezi intampina dificultati serioase in traducerea discursurilor lui Donald Trump

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in.

Discursurile lui Donald Trump, un cosmar pentru translatorii japonezi

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in special pe interpretii niponi, care spun ca este un adevarat cosmar sa traduca in japoneza ceea ce ei au denumit limba trumpista, informeaza independent. co. uk.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )