Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un celebru politolog sustine ca Donald Trump a castigat alegerile din cauza asezarii pe buletinele de vot

România Liberă România Liberă,
Un celebru politolog sustine ca Donald Trump a castigat alegerile din cauza asezarii pe buletinele de vot

Un politolog crede ca un motiv extrem de simplu explica victoria surprinzatoare a lui Donald Trump, dupa ce numele sau a fost primul inscris pe buletinele din mai multe state cheie, la alegerile prezidentiale din SUA. continuă pe România Liberă

Donald Trump continua razboiul cu presa si sustine ca jurnalistii nu trebuie sa aiba dreptul de a-si proteja sursele

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou presa, vineri, sustinand ca jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, sustine ca Donald Trump va fi un nou Ronald Reagan

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, l-a caracterizat pe Donald Trump drept un nou Ronald Reagan si le-a cerut politicienilor americani de dreapta sa se mobilizeze in sustinerea planurilor noului lider de la Casa Alba.

Melania Trump ar fi fost deportata din SUA daca Donald Trump ar fi fost presedinte in 1990

Melania Trump ar fi fost deportata si i s-ar fi interzis sa intre in Statele Unite daca sotul ei, Donald Trump, ar fi fost presedinte in anii 1990, cand ea era doar un fotomodel abia ajuns pe.

Donald Trump catalogheaza drept minunat blocul comunitar. UE respira usurata, dar ramane precauta

Dupa ce presedintele american a catalogat drept minunat blocul comunitar, mai multi oficiali de la Bruxelles s-au temut ca este vorba despre o farsa, avand in vedere aparentul dispret exprimat anterior de catre Donald Trump cu privire la.

Translatorii japonezi intampina dificultati serioase in traducerea discursurilor lui Donald Trump

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in.

Discursurile lui Donald Trump, un cosmar pentru translatorii japonezi

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in special pe interpretii niponi, care spun ca este un adevarat cosmar sa traduca in japoneza ceea ce ei au denumit limba trumpista, informeaza independent. co. uk.

George Clooney l-a criticat public pe Donald Trump la gala premiilor Cesar 2017

George Clooney, care a primit un premiu Cesar onorific la cea de-a 42-a editie a acestei gale, organizata vineri seara, la Paris, a sustinut un discurs cu o profunda tenta politica, in care l-a criticat pe Donald Trump si a cerut publicului francez sa nu permita urii sa castige, informeaza The Hollywood Reporter.

Donald Trump promite o armata mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata

Donald Trump a promis vineri o armata americana mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata, precizand insa ca spera sa nu o foloseasca niciodata, scrie AFP.

Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

Administratia presedintelui american Donald Trump a anuntat vineri una dintre cele mai neasteptate si fara precend decizii din istoria politicii americane. Jurnalistii de la publicatii precum CNN, New York.

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )