Libnet.ro
UNICEF

12:00

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa colaboreze mai mult. O fuziune, o unificare ar fi cel mai bun model

B1 B1,
George Maior: SRI si SIE ar trebui sa colaboreze mai mult. O fuziune, o unificare ar fi cel mai bun model

George Maior, directorul SRI, a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca SRI si SIE ar trebui sa coopereze mai mult pentru a avea un sistem de. continuă pe B1

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model, relateaza Agerpres.

George Maior: SRI si SIE ar trebui fuzioneze

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa fuzioneze

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca,.

Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca,.

George Maior propune o fuziune intre SRI si SIE

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca SRI si SIE ar trebuie sa fuzioneze pentru pentru a avea un sistem informational eficient in secolul 21, relateaza Mediafax.

George Maior: Noul presedinte va face o analiza in privinta SRI si va decide daca raman in functie

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat vineri ca isi mentine afirmatiile facute acum cateva saptamani si ca il va lasa pe noul presedinte al Romaniei sa decida daca il.

George Maior, despre ce se va intampla cu mandatul sau la sefia SRI odata cu schimbarea de la Cotroceni: Presedintele ales va face o analiza, isi va forma opinia despre felul in care mi-am exercitat mandatul si va lua desigur o decizie

Directorul Serviciului Roman de Informatii George Maior a declarat vineri, raspunzand unei intrebari, ca presedintele ales Klaus Iohannis va lua o decizie cu privire la cine va asigura conduecrea serviciului dupa ce va prelua mandatul, va analiza situatia si isi va forma o opinie despre felul in care actualul sef si-a exercitat mandatul.

VIDEO George Maior, despre ce se va intampla cu mandatul sau la sefia SRI odata cu schimbarea de la Cotroceni: Presedintele ales va face o analiza, isi va forma opinia despre felul in care mi-am exercitat mandatul si va lua desigur o decizie

Directorul Serviciului Roman de Informatii George Maior a declarat vineri, raspunzand unei intrebari, ca presedintele ales Klaus Iohannis va lua o decizie cu privire la cine va asigura conducerea serviciului dupa ce va prelua mandatul, va analiza situatia si isi va forma o opinie despre felul in care actualul sef si-a exercitat mandatul.

VIDEO George Maior scrie povesti triste despre spioni americani. Misiunile unui pionier al CIA in Romania

George Maior, seful Serviciului Roman de Informatii, a lansat vineri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, doua volume care au ca tema intelligence-ul si istoria spionajului pe pamant romanesc.

Studiu: Femeile incep sa se joace mai mult

Tot mai multe femei introduc jocurile electronice printre activitatile lor zilnice. Acestea nu mai folosesc telefoanele mobile si tablete doar pentru convorbiri si navigari pe internet, ci si in scop distractiv. Mai mult de atat, studiul Techonomic arata ca femeile sunt cele care propun astfel de activitati in cadrul grupului de prieteni sau in familie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2374 seconds )