Libnet.ro
UNICEF

05:00

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

Playtech Playtech,
George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro. continuă pe Playtech

George Simion, reactie dupa petrecerea Dianei Sosoaca: Ce as putea sa-i reprosez, cu exceptia faptului ca unii invitati nu stiau versurile de la Treceti batalioane?

Dupa ce senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat la o petrecere intr-un restaurant din Iasi, unde nu au fost respectate masurile de protectie, George Simion, copresedintele AUR, a declarat ca nu are ce sa ii reproseze senatoarei, cu exceptia faptului ca unii participanti nu cunosteau versurile de la Treceti batalioane romane Carpatii.

Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

George Simion, liderulAUR, a avut o reactie dupa petrecerea la care a participat DianaSosoaca. Acesta a spus, la Antena 3, ca nu are ce sa-i reproseze senatoarei AUR,dupa participarea la o.

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca a rabufnit in Parlament din cauza legii pe care Klaus Iohannis a atacat-o la CCR!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a luat cuvantul in Parlamentul Romaniei, unde a vorbit despre educatia sexuala din scoli. Aceasta interpelare a venit in contextul in care Senatul a decis miercuri, 3.

Diana Sosoaca, anchetata dupa aroganta de vineri seara. Amenda uriasa pe care o poate lua

Politia din Iasi a deschis o ancheta dupa ce senatorul AUR, Diana Sosoaca a facut o petrecere vineri seara, intr-un restaurant. Totul a fost transmis live pe Facebook. Diana Sosoaca, anchetata de IPJ Iasi IPJ Iasi a deschis o ancheta dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere si a transmis evenimentul live pe .

Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari. Raed Arafat tocmai a fost umilit

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat vinseri seara la o petrecere in restaurant si a transmis live pe Facebook evenimentul. Zeci de persoane care nu respectau regulile impuse de pandemie, cantand, dansand si luandu-se in brate, de parca pandemia nici nu ar exista. Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari De altfel, Diana Sosoaca este renumita .

Diana Sosoaca, declaratii incredibile. De ce nu se uita la TV: N-am auzit de Survivor

Controversatul senator AUR Diana Sosoaca, a dezvaluit ca nu se uita la televizor, preferand sa isi petreaca timpul liber alaturi de familie. Proaspat intrata in Parlament, avocata Diana Sosoaca spune ca nu este deloc un fan al televiziunii si ca au trecut mai bine de 10 ani de cand nu a mai deschis televizorul. Diana .

IPJ Iasi a deschis ANCHETA dupa ce Diana Sosoaca a facut chef LIVE si i-a dat dedicatii lui Arafat

IPJ Iasi a deschis o ancheta, dupa ce Diana Sosoaca, senator AUR, a facut vineri seara, petrecere la restaurant. Sosoaca a transmis paranghelia pe Facebook si i-a facut dedicatii si lui Raed Arafat, conform stiripesurse. ro .

Diana Sosoaca, dupa petrecerea de vineri seara: Ideea a fost sa inteleaga romanii ca s-a terminat cu mascarada si ca oamenii trebuie sa traiasca Veniti in Parlament sa vedeti ce petreceri se dau (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a intervenit in direct pe B1 TV, duminica seara, la Dosar de politician, unde a oferit o serie de explicatii dupa ce s-a filmat in timp ce petrecea, vineri seara, la un.

Reactia Politiei Judetene Iasi, dupa petrecerea data de Diana Sosoaca vineri noapte VIDEO

Diana Sosoaca s-a distrat, vineri noapte, la un restaurant din Iasi, fara a tine cont de restrictiile impuse de autoritati, in perioada pandemiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )