Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

B1 B1,
Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

George Simion, liderulAUR, a avut o reactie dupa petrecerea la care a participat DianaSosoaca. Acesta a spus, la Antena 3, ca nu are ce sa-i reproseze senatoarei AUR,dupa participarea la o. continuă pe B1

George Simion, reactie dupa petrecerea Dianei Sosoaca: Ce as putea sa-i reprosez, cu exceptia faptului ca unii invitati nu stiau versurile de la Treceti batalioane?

Dupa ce senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat la o petrecere intr-un restaurant din Iasi, unde nu au fost respectate masurile de protectie, George Simion, copresedintele AUR, a declarat ca nu are ce sa ii reproseze senatoarei, cu exceptia faptului ca unii participanti nu cunosteau versurile de la Treceti batalioane romane Carpatii.

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

Diana Sosoaca, dupa petrecerea de vineri seara: Ideea a fost sa inteleaga romanii ca s-a terminat cu mascarada si ca oamenii trebuie sa traiasca Veniti in Parlament sa vedeti ce petreceri se dau (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a intervenit in direct pe B1 TV, duminica seara, la Dosar de politician, unde a oferit o serie de explicatii dupa ce s-a filmat in timp ce petrecea, vineri seara, la un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )