Libnet.ro
UNICEF

08:47

George Soros a indentificat cel mai mare dusman al democratiei

Antena3 Antena3,
George Soros a indentificat cel mai mare dusman al democratiei

Miliardarul filantrop George Soros a criticat China si pe presedintele acesteia, Xi Jinping, despre care a afirmat, intr-un discurs incriminator la Davos, ca este dusmanul cel mai periculos al societatilor. continuă pe Antena3

Indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala.

Cel mai mare proiect de consultare publica din Romania. Locuitorii resedintelor de judet sunt invitati sa decida prioritatile orasului in care traiesc

Banca Mondiala si UrbanizeHub Romania, in parteneriat cu Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania si cu sprijinul autoritatilor publice locale, au identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Bucuresti si cele 40 de resedinte de judet din Romania.

Vox Technology Park, desemnat cel mai verde proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM

Proiectul de spatii de birouri Vox Technology Park din Timisoara a primit certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania pe acest tip de certificare si.

Vicepresedintele Comisiei Europene critica din nou Guvernul de la Bucuresti: Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este ca tari precum Polonia, Ungaria si Romnia se abat de la calea democratica liberala

Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este in prezent ca tari precum Polonia, Ungaria si Romania se abat de la calea democratiei liberale, spune, intr-un interviu pentru CNBC, vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen, care a criticat in mai multe randuri puterea de la Bucuresti pentru masurile care slabesc statul de drept. Cu o zi in urma, el afirma ca intentia Guvernului de la Bucuresti de a emite o Ordonanta de Urgenta pentru contestatia in anulare este incredibila si ca poporul roman merita stat de drept. Reactia Comisiei Europene privind Ordonanta pentru revizuirea unor sentinte: Este esential ca Romania sa revina pe drumul cel bun in lupta impotriva coruptiei, sa asigure o justitie independenta si sa evite orice pasi inapoi.

Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Au inceput lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romania din ultimii 30 de ani. Acesta urmeaza sa fie gata in anul 2021 si va legajudetele Braila-Galati de Tulcea. Cum arata mega-proiectul. Cel mai scump pod din istoria Romaniei se va intinde pe 23 de kilometri, dintre care 17kilometri [] .

Aproape 50 cazuri de gripa in Olt, in cel mai mare spital din judet impunandu-se restrictii. Cum se actioneaza in gradinite si scoli

Alte 17 cazuri de gripa au fost confirmate, intr-o saptamana, prin analize de laborator, numarul imbolnavirilor ajungand, astfel, in Olt, la 48. S-au impus restrictii in spitale, dar si masuri suplimentare in colectivitatile de scolari si prescolari.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor.

Bucuresti ca-n Dubai: unde va fi cea mai mare plaja artificiala

Primaria Sectorului 6 vrea sa construiasca pe Lacul Morii cea mai mare plaja artificiala din Bucuresti si nu numai. Mai vrea sa dezvolte pe Lacul Morii si zona de promenada. Lucrarile urmeaza sa inceapa in primavara acestui an. Primaria Sectorului 6 vrea sa aloce 44,7 milioane de lei pentru amenajarea zonelor de promenada de pe Lacul [] .

Topul brandurilor din lume: Amazon ramane cel mai valoros brand global, dar conduce cursa celor mai puternice branduri

, producatorul italian de supermasini, a recastigat titlul de cel mai puternic brand al lumii ultima oara detinut in 2014), conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum in Davos. Amazon ramane cel mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Vom avea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe spatii mici se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )