Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania: Dezechilibrele macroeconomice ar putea fi investigate de catre Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania: Dezechilibrele macroeconomice ar putea fi investigate de catre Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) ar putea decide sa lanseze o investigatie impotriva Germaniei, din cauza excedentului excesiv al contului curent, care depaseste 6% din PIB din 2007, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Localitatea tulceana Jurilovca, premiata de Comisia Europeana pentru turism accesibil

Localitatea tulceana Jurilovca va fi premiata, alaturi de alte 19 localitati europene, luni seara, de catre Comisia Europeana, pentru turism accesibil persoanelor in varsta si celor cu nevoi speciale,.

Surse: Comisia Europeana, acuzata de statele membre ca vrea sa modifice reforma PAC

Comisia Europeana a fost acuzata, luni, de 26 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, ca ar vrea sa modifice recentul acord privind Politica Agricola Comuna PAC), potrivit unei surse europene, citata de.

Comisia Europeana premiaza localitatea Jurilovca pentru turism accesibil

Comisia Europeana va premia, luni seara, 19 localitati europene, printre care si Jurilovca din Tulcea, pentru turism accesibil persoanelor in varsta si celor cu nevoi speciale, se arata intr-un comunicat al Executivului de la Bruxelles.

Comisia Europeana premiaza localitatea tulceana Jurilovca, pentru turism accesibil.

Comisia Europeana premiaza 19 localitati europene, printre care si Jurilovca din Tulcea, pentru turism accesibil persoanelor in varsta si celor cu nevoi speciale, se arata intr-un comunicat al Executivului de la Bruxelles. Jurilovca este situata intr-un peisaj de basm in apropiere de Marea Neagra si de Delta Dunarii, o zona umeda unica si o localitate aflata in patrimoniul mondial al UNESCO pentru biodiversitatea si peisajele sale uimitoare, este descrisa in comunicatul CE localitatea din .

2,6 miliarde de euro au intrat in tara de la Comisia Europeana.

Valoarea fondurilor structurale si de coeziune rambursate Romaniei in perioada 1 ianuarie -7 noiembrie 2013 a ajuns la peste 2,6 miliarde de euro. Suma a fost rambursata in contul proiectelor derulate de beneficiarii din sectorul public si privat. Fondurile incasate de Romania in acest an, de peste 2,6 miliarde euro, demonstreaza eficienta masurilor implementate, care au permis reluarea platilor de catre Comisie pentru toate programele blocate in trecut, dar si asigurarea platilor catre .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )