Libnet.ro
UNICEF

23:00

Germania isi inchide granitele si pentru cetatenii Uniunii Europene. Exceptie fac transportatorii de marfa sau personalul din sistemul sanitar

B1 B1,
Germania isi inchide granitele si pentru cetatenii Uniunii Europene. Exceptie fac transportatorii de marfa sau personalul din sistemul sanitar

Germania extinde masurile de preventie impotriva raspandirii coronavirusului si adopta noi restrictii drastice. Astfel guvernul de la Berlin a decis inchiderea frontierelorpentru calatorii din alte. continuă pe B1

Coronavirus: Ungaria isi inchide granitele pentru straini

Ungaria inchide granitele pentru traficul de pasageri, doar cetatenii maghiari putand intra in tara, a anuntat premierul Viktor Orban, luni, in fata Parlamentului, transmite MTI. Decizia vine la cateva zile dupa ce starea de urgenta a fost declarata de Guvernul de la Budapesta.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Uniunea Europeana isi inchide granitele, in mod oficial: care sunt exceptiile de la regula

Oficialii Uniunii Europene se grabesc sa adopte solutii din ce in ce mai radicale pentru micsorarea ritmului de raspandire a infectiilor cu coronavirus. in acest, tocmai a fost luata o decizie fara precedent. in unanimitate, in cadrul unei teleconferinte cu toti liderii de state din UE, membrii Uniunii Europene au decis inchiderea granitelor la nivelul .

Germania inchide granitele cu trei state vecine

Presa germana relateaza ca Germania isi va inchide in cea mai mare parte granitele cu Austria, Elvetia si Franta incepand de luni, potrivit Deutsche Welle si BBC.

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP.

CORONAVIRUS |Norvegia isi inchide granitele din cauza pandemiei. Importul bunurilor nu va fi restrictionat

Guvernul norvegian a anuntat masuri drastice in lupta cu pandemia de coronavirus. incepand de luni se vorinchide toate porturile si aeroporturilesi nimeni nu va mai intra sau iesi din Norvegia.

Coronavirus: Uniunea Europeana isi inchide frontierele pentru 30 de zile

Tarile membre ale Uniunii Europene au decis in unanimitate, marti, interzicerea, timp de 30 de zile, a intrarii persoanelor din afara blocului comunitar, pentru a limita raspandirea pandemiei de coronavirus, a anuntat cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

Canada si-a inchis granitele. Doar cetatenii canadieni si cei americani mai pot intra in tara

Canada si-a inchis granitele pentru toti cetatenii straini, cu exceptia celor americani, luni, iar premierul Justin Trudeau a indemnat populatia sa stea in casa, pentru a ajuta la limitarea raspandirii de.

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI: State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )