Libnet.ro
UNICEF

08:45

Coronavirus: Uniunea Europeana isi inchide frontierele pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Uniunea Europeana isi inchide frontierele pentru 30 de zile

Tarile membre ale Uniunii Europene au decis in unanimitate, marti, interzicerea, timp de 30 de zile, a intrarii persoanelor din afara blocului comunitar, pentru a limita raspandirea pandemiei de coronavirus, a anuntat cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

Uniunea Europeana isi inchide granitele. Nimeni din afara UE nu mai poate intra in spatiul comunitar

Uniunea Europeana a decis, marti seara, suspendarea accesului cetatenilor noneuropeni in spatiul comunitar, in cadrul masurilor de limitare a raspandirii coronavirusului, anunta cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP.

Coronavirus: Ungaria isi inchide granitele pentru straini

Ungaria inchide granitele pentru traficul de pasageri, doar cetatenii maghiari putand intra in tara, a anuntat premierul Viktor Orban, luni, in fata Parlamentului, transmite MTI. Decizia vine la cateva zile dupa ce starea de urgenta a fost declarata de Guvernul de la Budapesta.

Romania isi inchide frontierele! Care sunt punctele de trafic prin care nu se mai circula

De luni, noi puncte de frontiera ar putea fi inchise, tinind cont de faptul ca limitarea circulatiei.

Coronavirus in lume: Covid-19 a ajuns in 161 de tari, peste 7.800 de morti Marea Britanie vizeaza sub 20.000 de decese UE isi inchide frontierele pentru non-europeni

Numarul cazurilor de coronavirus la nivel mondial a ajuns la aproape 194. 000, fiind consemnate pana acum 7. 866 de decese si 81. 000 de vindecari ale pacientilor cu Covid-19, arata centralizatorul realizat de motorul de cautare Bing. Numarul deceselor provocate de pandemie in restul lumii l-a depasit pe cel din China. Coronavirusul originar din China a ajuns in alte 161 de tari. ------------23:49 Presedintele Algeriei impune restrictii legate de mitinguri si marsuri. 23:25: Turcia a anuntat primul deces cauzat de coronavirus din tara. 23:21: Cipru impune inderdictii aeriene timp de doua saptamani incepand de sambata23:15 Cel putin 15 batrani ar fi murit intr-un azil din Madrid, potrivit familiilor23:03 Trump vrea sa trimita americanilor cecuri de 1. 000 de dolari pentru a reduce impactul economic al coronavirusului22:55: Danemarca a intensificat masurile pentru combaterea pandemiei de coronavirus. 22:30: Franta le-ar putea interzice cetatenilor britanici sa intre pe teritoriul francez22. 13 Serbia amana alegerile legislative programate pentru sfarsitul lunii aprilie22. 00 Berlusconi doneaza 10 milioane de euro spitalelor din Lombardia21. 45 Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a solicitat FMI un ajutor financiar de 5 miliarde de dolari20. 30 in lume au fost confirmate pana acum 193. 893 de cazuri de coronavirus, 7. 866 de persoane pierzandu-si viata din cauza maladiei19. 34 Riposta apararii imunitare a organismului impotriva Covid-19, dezvaluita19. 32 Numarul deceselor in Italia a depasit 2. 01 Medicamentul Favipiravir demonstreaza eficacitate clinica in tratarea Covid-19 - oficial chinez.

Uniunea Europeana, in carantina: s-au inchis toate granitele UE, in premiera mondiala

Comisia Europeana face eforturi semnificative pentru administrarea crizei mondiale derivata din pandemia de coronavirus. in acest context, a luat o decizie fara prcedent. Pentru prima oara in istoria Uniunii Europene, Comisia Europeana a decis sa impuna restrictii majore pentru transport. Momentan, acestea se aplica doar in cazul calatoriilor neesentiale, dar este destul de complicat sa .

CORONAVIRUS |Ucraina isi inchide granitele pentru urmatoare doua saptamani, ca masura impotriva pandemiei

Ucraina aplica masuri drastice pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus. incepand cu 16 martie, pentrudoua saptamani, Ucraina interzice trecerea frontierei de stat, inclusiv in regim.

Pandemia Covid-19. Turcia isi inchide moscheile pentru rugaciunile colective, Irlanda barurile

Turcia a anuntat luni suspendarea pana la noi directive a rugaciunilor colective organizate in moscheile sale, inclusiv a marii rugaciuni de vineri din religia islamica, cu scopul de a limita riscul de propagare a epidemiei cauzate de noul tip de coronavirus, informeaza AFP. Guvernul irlandez a ordonat inchiderea barurilor cu o zi inainte de cea mai mare sarbatoare a Irlandei, Sfantul Patrick.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )