Libnet.ro
UNICEF

11:46

Germania va plati ingrijirile pentru peste 200 de angajati romani de la abatorul din Birkenfeld infectati cu SARS-CoV-2

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Germania va plati ingrijirile pentru peste 200 de angajati romani de la abatorul din Birkenfeld infectati cu SARS-CoV-2

Cei peste 200 de angajati romani ai unui abator din Birkenfeld, de langa orasul german Pforzheim, confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus au asigurari medicale, iar partea germana va plati pentru carantinarea, eventual spitalizarea acestora,. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus - Ministerul de Externe

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, landul Badden-Wurttemberg, au fost confirmati cu coronavirus. Conform ministerului roman de Externe, din informatiile comunicate de catre autoritatile germane, din totalul de 700 de angajati ai unitatii respective, aproximativ 500 sunt lucratori romani, angajati ai unor companii subcontractate de catre abatorul german.

Pensiile speciale ajung in medie la 19.000 de lei pentru peste 4.000 de romani Cati beneficiari ai pensiilor speciale sunt in Romania

Numarul romanilor care beneficiaza de pensii speciale a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 9. Cei mai multi beneficiari ai pensiilor de serviciu, peste 4. 000, sunt judecatori si procurori, in cazul acestora fiind si cea mai mare pensie medie, care se apropie de 19. 000 de lei pe luna, conform datelor publicate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP).

500 de romani lucreaza la abatorul din Germania unde este focar de coronavirus 250 de angajati au COVID-19 - MAE

Cinci sute din cei 1. 100 de angajati ai abatorului din Germania unde este focar de COVID-19 sunt cetateni romani, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE). Institutia spune ca 250 de angajati ai abatorului au fost confirmati cu coronavirus, fara a putea preciza si nationalitatea acestora. Cu o zi in urma, MAE a transmis ca au fost depistati cu coronavirus peste 200 de romani care lucreaza la acest abator.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )