Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gest extrem al unui tanar! Si-a turnat diluant si apoi si-a dat foc, dupa ce a baut la barul din sat

Antena3 Antena3,
Gest extrem al unui tanar! Si-a turnat diluant si apoi si-a dat foc, dupa ce a baut la barul din sat

Un tanar de 22 de ani, din localitatea vasluiana Pribesti, a fost transportat in stare grava, luni seara, la un spital din Iasi, dupa ce si-a turnat diluant si apoi si-a dat foc in fata unui bar,. continuă pe Antena3

Vaslui: Un tanar si-a turnat diluant pe haine si si-a dat foc in fata unui bar

Un tanar in varsta de 22 ani din localitatea Pribesti, judetul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, luni seara, dupa ce si-a turnat diluant si si-a dat foc in fata unui bar, relateaza.

Gest extrem al unui jurnalist din Buzau. isi vinde un rinichi pentru a putea trai

George Lixandru, jurnalistul din Buzau care, la sfarsitul anului trecut, a stat doua saptamani in greva foamei, a recurs la un nou gest extrem. Pentru ca nu mai are din ce trai, publicistul a decis sa-si vanda un rinichi contra sumei de 30. 000 de euro.

Depasire mortala la Plesoiu: amatorismul unui tanar a luat viata unui om

Un barbat a decedat, joi seara, la Spitalul Judetean din Slatina, dupa ce a fost victima unui grav accident de circulatie produs pe raza comunei Plesoiu. Ajuns initial in viata la spital, victima accidentului, in varsta de 61 de ani, originara din Slatina, a decedat ulterior din cauza gravitatii leziunilor suferite. Autorul accidentului risca acum inchisoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )