Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gestul extrem facut de o cantareata dupa tragedia din Colectiv

Antena3 Antena3,
Gestul extrem facut de o cantareata dupa tragedia din Colectiv

O solista de muzica populara originara din judetul Mures, dar care locuieste acum in Bistrita-Nasaud, ramasa paralizata de la brau in jos in urma unui accident rutier, vrea sa faca un gest uluitor. continuă pe Antena3

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Firmele care ajuta dupa tragedia din Colectiv: Se oferacazare, transport (avion, masina, autocar), consiliere psihologica, tratamente, mancare, bauturi, servicii funerare si asistenta juridica

Pagina de internet colectiv. info prezinta firmele care s-au implicat pana in momentul de fata in ajutarea victimelor si rudelor victimelor din tragedia de la colectiv.

Subiectele zilei: Tragedia din Colectiv: De ce nu are dreptate primarul Piedone; Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai mamele care isi cauta copiii; Ieftin ca braga e

Un preot despre tragedia din Colectiv: Oameni si bostani. M-am jucat toata copilaria mea, la tara, cu bostani scobiti, carora le faceam din fasole dinti de schelet. Fara sa am habar ca asta se chema halloween. M-am jucat. Cazul Rostock: statul roman, executat de un consortiu care nu mai exista? La Tribunalul Galati a avut loc si cel de-al doilea termen de judecata in dosarul 2378/121/2015, a litigiului dintre Administratia Fluviala a Dunarii de Jos AFDJ) Galati si consortiul care a scos la suprafata epava, Rostock Wreck Remouval Consortium.

Ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, martor la tragedia din Colectiv

Iata ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, cel care vineri seara a scapat ca prin minune de flacarile care au cuprins clubul Colectiv si in urma caruia 30 de tineri au pierit, iar multi altii au ajuns sa se lupte intre viata si moarte.

Organizatorii RockNIasi 2015, obligati sa anuleze festivalul, dupa incendiul din Colectiv

A treia zi a Festivalului RockNIasi 2015, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost anulata, dupa tragedia din clubul Colectiv, informeaza Mediafax.

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. 15.000 de oameni au cerut in strada demisiile lui Piedone, Ponta, Oprea. Premierul a gasit tapul ispasitor

La cinci zile de la tragedia din Colectiv, bilantul mortilor se ridica la 32. in timp ce peste 15. 000 de romani au cerut in strada demisiile primarului Sectorului 4, a premierului si a vicepremierului, Ponta l-a demis pe seful de la Protectia Consumatorilor, iar Piedone a anuntat ca va construi un monument.

Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

Adi Despot si-a facut ieri aparitia la Sibiu, la conferinta in cadrul caruia le-a vorbit studentilor de la Universitatea Lucian Blaga inclusiv despre cele intamplate vineri seara, in clubul Colectiv.

Nu se mai tin balurile de boboci dupa incendiul din Colectiv

Dupa incendiul din Colectiv, de vineri seara, multi patroni de cluburi renunta la a mai organiza baluri de boboci in acest an. Din respect pentru victime ori constienti ca au nereguli in ograda.

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

PROTESTE de amploare au avut loc in tara, marti seara, dupa incendiul din Colectiv . Sute de oameni din orase precum Arad, Cluj, Brasov sau Sibiu au cerut stoparea coruptiei.

Simona Halep, dupa tragedia din Clubul Colectiv: Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie

30 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv. Revenita in tara dupa ce a participat la Turneul Campioanelor, Simona Halep a scris cateva randuri pe contul persoanal de Facebook: Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie, a precizat numarul doi din clasamentul WTA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )