Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gheorghe Hagi vrea sa plece din Romania: Vreau sa antrenez un club mare, sa castig in Europa!

Antena3 Antena3,
Gheorghe Hagi vrea sa plece din Romania: Vreau sa antrenez un club mare, sa castig in Europa!

Gheorghe Hagi a afirmat ca este pe punctul de a pleca din Romania, daca i se ofera sansa de a pregati un club puternic din Europa. Vreau sa antrenez un club mare, sa castig in Europa. Si, a doua. continuă pe Antena3

Elena Udrea, propunere-soc primita din Romania: Ma gandesc la asta....

In Costa Rica acolo unde se afla, Elena Udrea a primit o propunere-bomba din Romania. Si anume sa scrie un scenariu de serial in genul celor produse de Netlfix, despre culisele vietii politice din Romania. Un fe.

Ei sunt cei mai buni artisti in opinia compozitorilor si muzicologilor din Romania

Artisti din vechea si noua generatie au fost premiati la gala revistei Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iata cine s-a numarat printre premiati, in cadrul evenimentului prezentat de Octavian Ursulescu.

Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura din Romania si-a ales un nou Consiliu Director

In timpul Adunarii Generale a Aderentilor, organizata ieri, Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura din Romania CCIFER) si-a prezentat Raportul de activitate 2017 si proiectele pentru 2018, se precizeaza intr-un comunicat al CCIFER, remis Redactiei.

Dan Lungu, candidat la presedintia Uniunii Scriitorilor din Romania: Conducerea pune in pericol pensiile membrilor si finantarea revistelor culturale

Dan Lungu intra in cursa pentrupresedintia Uniunii Scriitorilor din Romania. Intrarea in aceasta cursa i-a dat ocazia scriitorului sa constante cat de lipsita de transparenta este aceasta.

ANRE: Aproximativ 4,8% dintre consumatorii din Romania detin contoare inteligente de masurare a electricitatii

Aproximativ 4,8% dintre consumatorii din Romania, adica un numar de 443. 000, detin in acest moment contoare inteligente de masurare a energiei, iar companiile si-au propus in acest an extinderea acestor tehnologii pentru inca 270. 000 de clienti, a declarat, ieri, Maria Ispas, director al Directiei de Analiza-Investitii din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energie ANRE).

Grupul Schweighofer anunta ca isi vinde padurile din Romania

Grupul Schweighofer a anuntat luni ca vinde compania subsidiara Cascade Empire S. si ca iese astfel din randul proprietarilor de paduri din Romania. Grupul Schweighofer, unul dintre liderii.

Pariu-soc: Trei orase din Romania vor depasi Bucurestiul

Supraaglomerarea Bucurestiului, dorinta companiilor de a se extinde si catre alte mari orase din tara atrase fiind de costurile mai reduse si nu in ultimul rand de infrastructura mai bine dezvoltata, va fa.

Locul miraculos din Romania! Functiile organismului se regenereaza instant. Sunt radiatii de origine necunoscuta

Exista in Romania un colt de Rai, in care dispar toate grijile, toata oboseala, iar functiile organismului se regenereaza instant. Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialistii din domeniu apar in.

Un italian i-a lasat mostenire ingrijitoarei sale din Romania 1 milion de euro. Ce au facut rudele romancei la o ora dupa moartea italianului

Situatie halucinanta in Sardinia, generata de o familie de romani. Un pensionar din localitatea Valledoria i-a lasat prin testament ingrijitoarei romance suma de 1 milion de euro - bani si proprietati.

VIDEO Cum se circula cu 160 km/ora pe un tronson de cale ferata din Romania proaspat modernizat

Pe un tronson de cale ferata din vestul tarii, proaspat modernizat, s-au facut miercuri teste pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )