Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, judecati in arest preventiv in dosarul Bica 2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, judecati in arest preventiv in dosarul Bica 2

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor ramane in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT, in timp ce Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia legatura cu Dorin Cocos si fiul sau, a decis, definitiv, instanta suprema. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Bica 2: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu, fost consilier al Alinei Bica, raman in arest preventiv in dosarul Bica 2, a decis vineri Inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, in acelasi dosar.

iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv in dosarul Bica 2. Adriean Videanu, in continuare sub control judiciar

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Florentin Mihailescu raman in arest, a hotarat vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Totodata, fostul ministru Adriean Videanu va fi cercetat in.

Dosarul Bica II: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor fi judecati in arest preventiv

Instanta suprema a decis ca Alina Bica, Dorin si Alin Cocos sa ramana in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT, in timp ce Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia legatura cu.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA. Printre cei judecati se afla Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax.

Dorin si Alin Cocos si-au recunoscut faptele in dosarul 'Bica 2' (surse)

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, si-au recunoscut faptele in fata procurorilor DNA in dosarul 'Bica 2', in care au fost trimisi recent in judecata, au declarat pentru Agerpres surse din randul avocatilor.

UPDATE.Dosarul Bica 2: Dorin si Alin Cocos raman in arest

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin, trimisi in judecata in dosarul Bica 2, si-ar fi recunoscut faptele de care sunt acuzati, sustin surse citate de B1 TV.

Dorin Cocos, Alin Cocos si Alina Bica raman in arest. Spovedania nu l-a ajutat pe Cocos sa scape de inchisoare

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor ramane in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT. Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia.

Avocat: Dorin si Alin Cocos au recunoscut faptele din dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, si-au recunoscut faptele pentru care au fost trimisi in judecata in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT Alina Bica, a declarat vineri, la.

Dorin si Alin Cocos au recunoscut faptele din dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, si-au recunoscut faptele pentru care au fost trimisi in judecata in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT Alina Bica, a declarat, la iesirea din sala de judecata de la ICCJ, unul dintre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )