Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gica Popescu, amintiri din inchisoare: Cum a reusit sa faca quattro formaggi

Adevărul Adevărul,
Gica Popescu, amintiri din inchisoare: Cum a reusit sa faca quattro formaggi

Fostul mare international a trait, cu siguranta, cea mai grea perioada din viata sa, in momentul in care a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare in Dosarul transferurilor. continuă pe Adevărul

Gica Popescu, detalii incredibile despre activitatea din inchisoare: Aveam tot felul de improvizatii legale

Gica Popescu, in prezent presedintele clubului Viitorul, a oferit detalii despre cea mai grea perioada din viata sa. in 2014, fostul international roman a primit o sentinta de 3 ani, o luna si 10 zile cu executare in Dosarul Transferurilor. Fostul international si-a amintit de lupta pe care o ducea in fiecare zi pentru a-si .

Totul despre arestarea lui Gica Popescu. Cine a dat ordinul, de fapt

Apar noi detalii despre condamnarea lui Gica Popescu. in 2014, fostul international roman a primit o sentinta de 3 ani, o luna si 10 zile cu executare in Dosarul Transferurilor. Cristian Rizea, fost deputat PSD, spune ca a fost vorba de o decizie politica in privinta fostului capitan al Barcelonei. Chiar fosti colegi de-ai sai .

Cu ce probleme a ramas Gica Popescu dupa ce s-a vindecat de Covid: Organismul nu e in regula

Gica Popescu, fost capitan al echipei nationale, a vorbit despre problemele din perioada in care a fost infectat cu Covid-19. A precizat ca a luat virusul desi era foarte atent de obicei si ca starea sa de sanatate s-a deteriorat repede. Baciul spune ca a avut dureri de cap groaznice in prima noapte in care .

Cine este sotia lui Gica Popescu. La cererea in casatorie, nu i-a raspuns fotbalistului cum si-ar fi dorit (FOTO)

Gica Popescu 53 de ani) si Gica Hagi 55 de ani) sunt doi dintre cei mai buni jucatori din istoria fotbalului romanesc. Jucatori de baza la nationala, in timpul Generatiei de Aur, primul a fost capitan.

Gica Popescu a rememorat tragedia mortii tatalui sau. De ce simte vinovat de sfarsitul parintelui

Gica Popescu a rememorat, miercuri seara inemisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, unul dintre cele mai grele momente din viata lui. Este vorba despre moartetatalui sau,in 2014, chiar.

Deputatul Daniel Popescu: Colegii din USR puteau nu participe la sedinta pentru a elimina acuzatiile de intelegere cu PSD asupra votului pentru cele doua functii din Consiliul Legislativ. A fost o greseala politica

Continua controversele cu privire la votul din Parlament pentru conducerea Consiliului Legislativ si sefia Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare din cadrul institutiei. Numeroase voci.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )