Libnet.ro
UNICEF

08:01

Gigi Becali anunta ca a rezolvat transferul lui Andrei Ivan, pentru doua milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali anunta ca a rezolvat transferul lui Andrei Ivan, pentru doua milioane de euro

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca s-a inteles cu CSU Craiova pentru transferul atacantului Andrei Ivan 19 ani). Becali a declarat ca va plati doua milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, procent ce poate fi insa rascumparat de Steaua cu 700. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Gigi Becali anunta ca a rezolvat transferul lui Andrei Ivan. Ce suma colosala va plati patronul Stelei

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat, in aceasta seara, ca s-a inteles cu CS Universitatea Craiova pentru transferul atacantului Andrei Ivan 19 ani).

Lovitura anului data de Steaua pe piata transferurilor. Anuntul facut de Gigi Becali

Steaua nu a renuntat la dorinta de a semna in aceasta iarna cu Andrei Ivan de la CS U Craiova! Sursele ziarului sustin ca in urma cu putin timp cele doua parti au ajuns la un acord pentru transferul.

Andrei Ivan semneaza cu Steaua pe o suma uriasa pentru Liga 1. Becali: Gata, s-a facut

Steaua este aproape de a da o noua lovitura pe piata transferurilor prin aducerea atacantului Andrei Ivan de la CSU Craiova.

Nepotul favorit al lui Gigi Becali, filmat in timpul unei scene bizare

Nepotul lui Gigi Becali, Lucian, considerat a fi mana dreapta a patronului Stelei, a fost filmat pe strada in timpul unei scene bizare, de agresiune controlata.

Gigi Becali face lumina in scandalul dintre Steaua si echipa nationala. Atac dur la Anghel Iordanescu

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a explicat luni seara de ce formatia sa nu-si lasa jucatorii in cantonamentul programat de selectionerul Anghel Iordanescu cu o selectionata divizionara.

Cine e ministrul din Guvernul Ponta care l-a vizitat pe Gigi Becali la inchisoare

Dupa ce a marturisit ca a fost vizitat in celula de un ministru din Cabinetul lui Ponta, Gigi Becali a dezvaluit ca la el au mers mai multi senatori si deputati, atat cat timp a fost inchis la Jilava, cat.

Cum a reactionat Gigi Becali atunci cand doi cersetori s-au aruncat in fata masinii lui

Zilele trecute, de exemplu, seful Stelei a fost la un pas sa dea cu masina, fara sa vrea, peste doi oameni ai strazii, scrie wowbiz. ro. Cersetorii s-au aruncat in fata masinii lui Gigi, doar sa-l faca pe acesta sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )