Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, atac la Razvan Burleanu. Nu stie nimic...

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, atac la Razvan Burleanu. Nu stie nimic...

George Becali, finantatorul echipei Steaua Bucuresti, a dezvaluit, luni, ca nu isi doreste ca un selectioner strain sa fie adus la echipa nationala a Romaniei si il invinovateste pe. continuă pe Antena3

Razvan Burleanu, despre viitorul nationalei Romaniei: Vom avea un selectioner strain. Suntem aproape de a ne atinge tinta

Anghel Iordanescu nu va mai continua pe banca tehnica a nationalei Romaniei, iar Razvan Burleanu presedintele FRF) a vorbit, la Digi24, despre viitorul selectioner al tricolorilor. Va fi strain. Atentia noastra s-a dus catre cateva modele: german, belgian si olandez, a precizat Burleanu.

Un fost atacant al Generatiei de Aur nu vrea sa-l mai vada pe Razvan Burleanu: Gata, afara cu el!

Presedintele FRF este tot mai contestat, iar membrii Generatiei de Aur cu siguranta nu il au la suflet pe Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu: Noul antrenor al echipei nationale va fi strain

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat dupa incetarea raporturilor contractuale cu Anghel Iordanescu, ca noul selectioner al nationalei va fi anuntat pana la 10.

Razvan Burleanu: Ne-am inteles cu viitorul selectioner. Putem sa presupunem ca va fi un german

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca viitorul selectioner al Romaniei va fi unul strain de grupurile de interese, de tot ce inseamna tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina, lasand sa se inteleaga ca va fi un antrenor german.

Razvan Burleanu, FRF: Romania va avea un selectioner strain

Razvan Burleanu, FRF: Romania va avea un selectioner strain .

Razvan Burleanu: La nationala vine un antrenor strain

Nationala de fotbal a Romaniei va avea un antrenor strain a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu la Digi 24. Pot sa va spun ca va fi un antrenor strain de grupurile de interese. Un antrenor strain de tot ce a insemnat tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina, a spus presedintele FRF.

Imaginea zilei vine de la resedinta lui Gigi Becali. Cu ce mesaj inedit i-a surprins patronul Stelei pe vizitatorii sai (FOTO)

Imaginea zilei vine de la resedinta patronului Stelei, Gigi Becali. Casa sa a devenit un fel de loc de pelerinaj in ultimii ani, multi oameni venind aici pentru a cere sprijin financiar din partea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )