Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la inalta Curte fara belele. Vin cu pace, pentru albire

Antena3 Antena3,
Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la inalta Curte fara belele. Vin cu pace, pentru albire

Gigi Becali a declarat, la sediul instantei supreme, ca vrea sa ceara magistratilor reabilitarea dupa executarea pedepsei. continuă pe Antena3

Becali a dat ochii in sala de judecata cu magistratul care l-a bagat in puscarie: Mie nici nu mi-a dat mult atunci. Dadea 7-10 ani, mie mi-a dat 2!

Patronul Stelei George Becali a venit la inalta Curte de casatie si Justitie, unde un magistrat va lua in discutie cererea sa de reabilitare judecatoreasca, la aproape cinci ani de la eliberarea conditionata. Pe holurile instantei, Becali s-a intalnit cu juristul CSA, cel care l-a lasat fara marca Steaua si fara o parte din palmares.

Veste buna pentru Gigi Becali. Curtea Suprema a desfiintat decizia de plata a 30.000 de euro daune morale catre Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat, joi, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care hotara ca Gigi Becali trebuie sa-i plateasca daune morale in valoare de 30. 000 de euro lui Florin Talpan,.

Gigi Becali, despre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie: Daca se desfiinteaza nu mai e de stat in tara asta

Gigi Becali spune ca daca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) ar fi desfiintata, nu mai e de stat in tara asta, afirmand ca procurorii DNA taie, spanzura si fac ce vor.

Gigi Becali obtine rejudecarea procesului in care fusese obligat sa-i plateasca 30.000 de euro lui Florin Talpan

Finantatorul FCSB Gigi Becali a obtinut in instanta, joi, rejudecarea procesului in care fusese obligat de Curtea de Apel Bucuresti CAB) sa ii achite daune morale de 30. 000 de euro lui Florin Talpan, juristul celor CSA Steaua.

Confruntare de gradul zero intre Gigi Becali si Florin Talpan direct la Tribunal

Gigi Becali si Florin Talpan s-au intalnit pentru prima data fata in fata pe holurile Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Gigi Becali, despre judecatorul care l-a condamnat in dosarul Valiza: A fost o bucurie sa il vad. Nu mi-a dat mult

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat ca magistratul Ionut Matei, cel care a facut parte din completul care l-a condamnat in dosarul Valiza, nu a fost asa de rau, deoarece i-a dat o pedeapsa de doar trei ani, in timp ce alti condamnati primeau si zece ani inchisoare.

Gigi Becali s-a prezentat joi la inalta Curte: Vin fara belele, pentru albire

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat joi dimineata la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecatoreasca, el avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea, transmite Agerpres.

George Becali s-a prezentat la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Cere reabilitarea

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecatoreasca, el avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea, scrie Agerpres.

Gigi Becali, despre judecatorul care l-a condamnat in dosarul Valiza: A fost o bucurie, nu mi-a dat mult

Omul de afaceri George Becali spune ca magistratul Ionut Matei, cel care a facut parte din completul care l-a condamnat in dosarul Valiza, nu a fost asa de rau, deoarece i-a dat o pedeapsa de doar trei ani, in timp ce alti condamnati primeau si zece ani inchisoare, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )