Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gigi Becali NU va fi eliberat 3 luni. El afla astazi daca va primi supliment de inchisoare ...

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali NU va fi eliberat 3 luni. El afla astazi daca va primi supliment de inchisoare ...

UPDATE Gigi Becali nu va fi eliberat pentru trei luni, asa cum a cerut el instantei Tribunalului Bucuresti pentru a-si aranja afacerile si pentru a participa la majoratul fiicei sale. Aceasta decizie poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Pe rolul instantei a ramas constopirea pedepselor de cate trei ani inchisoare cu executare, primite in doua dosare penale. In total, Becali a fost condamnat in trei dosare penale. In primul dosar, Becali a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu . continuă pe România Liberă

Zi importanta pentru Gigi Becali. Ce se va intampla astazi in cazul finantatorului Stelei

Gigi Becali ar putea afla astazi daca ii va fi aprobata sau nu cererea de intrerupere a pedepsei pentru o perioada de trei luni. Avocatii au facut aceasta cerere pentru ca Becali sa-si poata continua af.

Gigi Becali NU va fi eliberat 3 luni. Contopirea pedepselor si primirea unui eventual spor, ...

UPDATE INSTANTA a amanat pronuntarea contopirii pedepselor lui GIGI BECALI PANA LA DATA DE 27 IUNIE. Procurorul de sedinta a cerut amanarea judecarii contopirii pedepselor lui Gigi Becali pana ce instanta primeste cazierul judiciar al condamnatului. Acest document este esential la dosar deoarece radiografiaza toate pedepsele primite in cele trei dosare latifundiarului. Din documente se va vedea ca are in cele trei dosare, cinci condamnari cu inchisoarea, in total la sapte ani, dar prin .

Avocatii lui Gigi Becali au cerut ca sedinta de luni sa fie una secreta: Ar afecta viata intima a acestuia

Avocatii lui Gigi Becali au cerut, luni, ca sedinta de la Tribunalul Bucuresti sa fie una secreta, motivand ca ar afecta viata intima a acestuia, relateaza B1 TV. Dupa ce, in urma cu cateva zile, Becali a.

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca astazi cererile lui Gigi Becali. Omul de afaceri afla daca va fi eliberat pentru trei luni

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca miercuri cererea de contopire a pedepselor primite de Gigi Becali in dosarele Schimbul de terenuri si Valiza. Tot astazi magistratii urmeaza sa anunte daca latifundiarului ii va fi aprobata cererea de intrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea.

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca Gigi Becali va fi eliberat temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si.

Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi liber in urmatoarele trei luni.

Omul de afaceri Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni, relateaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti se pronunta in cazul cererii lui Becali de intrerupere a pedepsei de trei ani de inchisoare, primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si solicitarea de contopire a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu cea din Valiza. Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 .

Gigi Becali afla miercuri daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN, urmand sa judece si.

Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei depusa de Gigi Becali

Zi importanta pentru Gigi Becali. Finantatorul Stelei ar putea fi eliberat luni. Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea de intrerupere a pedepsei cu trei luni, depusa de latifundiarul din Pipera. Mihaela.

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei, discutata astazi de judecatorii Tribunalului Bucuresti

Zi importanta pentru Gigi Becali. Magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati astazi sa discute cererea latifundiarului de intrerupere pentru trei luni a pedepsei cu inchisoarea. Motivele pentru care finantatorul Stelei vrea in libertate sunt acelea de a-si intretine familia si de a-si pune in ordine afacerile. Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul Schimbul de terenuri, fiind incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei, discutata astazi la Tribunalul Bucuresti

Zi importanta pentru Gigi Becali. Magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati astazi sa discute cererea latifundiarului de intrerupere pentru trei luni a pedepsei cu inchisoarea. Motivele pentru care finantatorul Stelei vrea in libertate sunt acelea de a-si intretine familia si de a-si pune in ordine afacerile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )