Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali: M-am intalnit cu Crin Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL

B1 B1,
Gigi Becali: M-am intalnit cu Crin Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL

George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, transmite Mediafax. intr-o interventie la RTV, Becali. continuă pe B1

Becali: M-am intalnit cu Antonescu pentru a discuta FUZIUNEA PNG cu PNL. ...

Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar, potrivit Mediafax. Europarlamentarul George Becali a sustinut, intr-o interventie la RTV, ca in urma cu trei-patru zile a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL. El a .

Radu Banciu: Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Crin Antonescu. Nu-i putin sa fii si cioban si europarlamentar

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, intalnirea dintre Gigi Becali si Crin Antonescu, pentru a discuta despre o posibila fuziune intre PNG.

Becali sustine ca negociaza cu Antonescu fuziunea PNG - PNL. Ce a cerut europarlamentarul

Europarlamentarul George Becali s-a intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, a declarat, miercuri, seful noii generatii. in plus, Becali i-ar fi cer.

Becali: M-am intalnit cu Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL. Astept raspunsul in 3-4 zile

Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar.

Crin Antonescu: Mona Pivniceru are sprijinul USL pentru a lua orice decizii doreste. I-am garantat independenta

Crin Antonescu nu se mai arata atat de inversunat cu privire la delegarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Presedintele PNL a declarat luni ca nu este de acord cu decizia ministrului Justitiei, Mona Pivniceru,.

Crin Antonescu: Responsabilitatea pentru trimiterea lui Kovesi la Bruxelles apartine Guvernului Ponta

Liberalii sunt nemultumiti de modul in care partenerii de guvernare de la PSD gestioneaza situatia numirii sefiilor Parchetului General si DNA. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca responsabilitatea privind trimiterea fostului procuror general al Romaniei Laura Codruta Kovesi la Bruxelles apartine Guvernului condus de Victor Ponta. De altfel, Antonescu si-a exprimat public nemultumirea legata de posibilitatea unei rocade Morar - Kovesi in fruntea DNA si a Parchetului General. Liderul PNL a declarat sambata, intr-o emisiune la Antena 3, ca probabilitatea ca doamna Kovesi sa devina sef la DNA este mare si prim-ministrul trebuie sa actioneze.

Gigi Becali: Iubesc homosexualii, iubesc si tiganii!

De dragul publicitatii, sau poate mai ales de frica pierderii unor procese in care este acuzat pentru unele declaratii, patronul Stelei, Gigi Becali, a inceput sa faca afirmatii contare celor sustinute pana.

Crin Antonescu: Am rezerve fata de serviciile de informatii, cu sefi cu tot/ Probabilitatea ca Laura Kovesi sa devina sef al DNA este foarte mare, sper sa nu se intample asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara la Antena 3 ca are rezerve fata de serviciile de informatii si fata de sefii acestora, pentru ca nu au fost spulberate inca anumite indoieli acumulate la adresa lor.

Crin Antonescu Ma straduiesc sa il inteleg pe primul ministru.

Crin Antonescu a declarat, sambata seara, ca el incearca ,,din toata puterea sa il inteleaga pe primul ministru si sa nu ,,ii ingreuneze viata, dar, cu toate acestea, nu poate fi de acord cu decizia ministrului Justitiei si a lui Victor Ponta de a o detasa pe Laura Codruta Kovesi la Bruxelles. Eu incerc din toata puterea sa il ajut pe domnul Ponta pentru ca este intr-o situatie grea, respectiv prim ministru al acestei tari acum. Nu vreau cu alte cuvinte sa ii ingreunez viata. Sincer .

Crin Antonescu va candida in sectorul 3.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara la Antena 3 ca va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu din sectorul 3 al Bucurestiului iar liberalii vor avea o discutie cu partenerii de la PC pentru a face schimb de colegii, astfel incat fostul presedinte liberal Calin Popescu Tariceanu sa poata candida intr-un colegiu din sectorul 1. Eu ma duc intr-un sector mai mare, pentru ca socotesc ca e de datoria unui sef de partid sa se bata in sectorul mare. Ma duc in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )