Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gigi Becali, obligat sa-si faca echipa feminina

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali, obligat sa-si faca echipa feminina

FCSB a pierdut apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) de la Lausanne si va fi obligata ca di. continuă pe România Liberă

Sora mai mare a lui Gigi Becali, rapusa de un virus. Durerea fara margini a patronului de la FCSB

Gigi Becali se numara printre oamenii de afaceri puternici din Romania si toata lumea il cunoaste ca un barbat extrovertit. Dar cu toate acestea, putini stiu ca acesta ascunde o drama fara margini. Este vorba de moartea surorii sale, Dorina, care a decedat fulgerator. Gigi Becali, clipe tulburatoare dupa ce sora sa a fost rapusa .

Gigi Becali, atacat dur in Ungaria. Ce au scris jurnalistii vecini

FCSB, care este doar a cincea in Liga 1 si doua puncte in ultimele sale cinci jocuri, incearca sa-si salveze sezonul in cupa pe care a castigat-o pana acum, castigand doar de doua ori de la sosirea lui Becali, in caz contrar, va pierde cupa pentru prima data in saptesprezece ani. Gigi Becali, atacat dur .

EXCLUSIV Cum a ajuns Mihai Stoica sa ia calea bisericii. Unde l-a trimis Gigi Becali pe Meme pentru a se ruga pentru fiica sa

Disperat ca isi poate pierde fiica, directorul tehnic al FCSB a mers la manastire si a promis in fata lui Dumnezeu ca se va schimba total daca Teodora se vindeca. Noi avem toate detaliile. S-a retras din fotbal pentru a petrece tot timpul cu fiica sa in urma cu un an, Gigi Becali anunta ca .

Gigi Becali a primit o noua lovitura. Procesul pierdut in urma cu putin timp

Anul trecut, odata cu modificarile aprobate de FRF prin Comisia de profil, pe 3 iulie 2019 erau aprobate masurile de dezvoltare a fotbalului feminin prin intermediul cluburilor cu echipe participante in Campionatul National Liga 1. La vremea respectiva finantatorul FCSB nu s-a supus acestor reglementari, iar litigiul a fost transferat catre TAS Tribunalul Arbitral al .

Englezii rad de fanteziile lui Gigi Becali: Au demontat categoric minciunile romanului

De mai bine de o saptamana, cuplul Gigi Becali - Anamaria Prodan a umplut presa din Romania de stirea plecarii lui Denis Man la Norwich pentru 10-15 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )