Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gigi Becali a primit o noua lovitura. Procesul pierdut in urma cu putin timp

Playtech Playtech,
Gigi Becali a primit o noua lovitura. Procesul pierdut in urma cu putin timp

Anul trecut, odata cu modificarile aprobate de FRF prin Comisia de profil, pe 3 iulie 2019 erau aprobate masurile de dezvoltare a fotbalului feminin prin intermediul cluburilor cu echipe participante in Campionatul National Liga 1. La vremea respectiva finantatorul FCSB nu s-a supus acestor reglementari, iar litigiul a fost transferat catre TAS Tribunalul Arbitral al . continuă pe Playtech

Gigi Becali, pus la punct de Ionut Stroe. Ce a spus ministrul despre ideea redeschiderii stadioanelor pentru public

Pretentia absurda avuta de finantatorul echipei FCSB, Gigi Becali, care a cerut redeschiderea stadioanelor de fotbal, a primit o replica ferma din partea ministrului Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

Gigi Becali, plan diabolic: Deschideti stadioanele, sa se imbolnaveasca lumea

Gigi Becali este unul dintre marii contestatari ai masurilor de preventie impotriva COVID-19. Patronul celor de la FCSB, care a anuntat ca accepta sa poarte masca, a venit cu o noua propunere controversata. Becali crede ca accesul fanilor pe stadioane ar trebui sa fie permis. Tocmai pentru ca lumea sa se imbolnaveasca de coronavirus. Pana .

EXCLUSIV Cum a ajuns Mihai Stoica sa ia calea bisericii. Unde l-a trimis Gigi Becali pe Meme pentru a se ruga pentru fiica sa

Disperat ca isi poate pierde fiica, directorul tehnic al FCSB a mers la manastire si a promis in fata lui Dumnezeu ca se va schimba total daca Teodora se vindeca. Noi avem toate detaliile. S-a retras din fotbal pentru a petrece tot timpul cu fiica sa in urma cu un an, Gigi Becali anunta ca .

Sora mai mare a lui Gigi Becali, rapusa de un virus. Durerea fara margini a patronului de la FCSB

Gigi Becali se numara printre oamenii de afaceri puternici din Romania si toata lumea il cunoaste ca un barbat extrovertit. Dar cu toate acestea, putini stiu ca acesta ascunde o drama fara margini. Este vorba de moartea surorii sale, Dorina, care a decedat fulgerator. Gigi Becali, clipe tulburatoare dupa ce sora sa a fost rapusa .

Englezii rad de fanteziile lui Gigi Becali: Au demontat categoric minciunile romanului

De mai bine de o saptamana, cuplul Gigi Becali - Anamaria Prodan a umplut presa din Romania de stirea plecarii lui Denis Man la Norwich pentru 10-15 milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )