Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gigi Becali, reactie privind scandalurile sexuale din sanul Bisericii. Diavolul l-a luat si l-a facut homosexual

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, reactie privind scandalurile sexuale din sanul Bisericii. Diavolul l-a luat si l-a facut homosexual

Gigi Becali a comentat, sambata, la Antena 3, scandalurile sexuale din sanul Bisericii, care au iesit la iveala in ultima perioada. Biserica a luat act de aceste lucruri si probabil a. continuă pe Antena3

Gigi Becali, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor

Gigi Becali s-a aratat incantat de tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde FCSB va intalni Viktoria Plzen. Toate echipele sunt mai puternice dar.

Gigi Becali, prima reactie dupa verdictul TAS

Intr-o prima faza Gigi Becali si-a inchis telefonul dupa verdictul TAS, insa apoi a iesit public extrem de optimist ca Steaua are sanse in Champions League chiar si pe Ruta Ligii.

Gigi Becali, plin de voie buna la malul marii: Cum a fost fotografiat afaceristul pe plaja din Mamaia (FOTO)

Gigi Becali a profitat de ultimele zile libere inceputul Ligii 1 si a dat o fuga la Mamaia pentru a se bucura de vremea buna. Obisnuit cu aparatele de fotografiat si atentia tuturor, Gigi Becali s-a.

Reactia lui Gigi Becali dupa decizia TAS

Fondatorul FCSB, Gigi Becali a reactionat la scurt timp dupa ce TAS a confirmat ca Viitorul e campioana Ligii 1 si a avut exact discursul pe care spunea ca il va avea in cazul unui verdict nefavorabil ec.

Gigi Becali despre litigiul de la TAS: Pe masura ce trece timpul si se apropie verdictul parca au scazut sperantele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat miercuri seara ca pe masura ce trece timpul si se apropie momentul verdicului parca scad sperantele in privinta deznodamantului care va fi dat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv legat de titlul de cammpioana, relateaza News. ro. El a subliniat ca, din punctul sau de vedere si al avocatilor, FCSB are dreptate.

ingrijorarile companiilor straine privind noile masuri din programul de guvernare sunt nefundamentate

Ingrijorarile companiilor straine privind noile masuri din programul de guvernare sunt nefundamentate, a declarat, ieri, Mihai Fifor, ministrul Economiei, in cadrul unei intalniri cu ambasadoarea Frantei Mich and 232;le Ramis, discutiile axandu-se pe Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii si proiectele listate.

Parchetul refuza sa trimita dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 in Parlament

Augustin Lazar refuza sa trimita dosarul privind cercetarile cu privire la alegerile din 2009, mai exact la noaptea de 6 decembrie, atunci cand in sufrageria lui Gabriel Oprea s-au intalnit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )