Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali a scris o carte in sapte ore. Detaliile incredibile iesite recent la iveala

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a scris o carte in sapte ore. Detaliile incredibile iesite recent la iveala

Un raport al corpului de control al ministrului justitiei indica mai multe nereguli descoperite la penitenciarul Poarta Alba. Raportul arata cum mai multi detinuti celebri printre care George Becali, verii acestuia,. continuă pe Antena3

Gigi Becali a sponsorizat Miscarea Legionara:A vrut s-o faca senator chiar si pe nepoata sotilor Ceausescu!

Familia lui Becali a fost afectata de persecutiile comuniste, acestia fiind deportati pe motive de simpatizare cu Miscarea Legionara. Gigi Becali, care s-a nascut in regim de detentie, la Zagna, a avut aceleasi afinitati politice dupa caderea regimului comunist.

Gigi Becali si sotia, prinsi cu o jonglerie financiara de 2.000.000 de euro

Gigi Becali si sotia acestuia au primit o lovitura grea din partea magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, care au dat decizia intr-un proces care a inceput in 2007. Judecatorii au anulat ac.

Gigi Becali in razboi total cu Armata. Amenintat cu desfiintarea Stelei

Gigi Becali a reactionat sambata dupa ce reprezentantii Ministerului Apararii Nationale au amenintat ca vor contesta in justitie dreptul echipei FC Steaua de a folosi numele echipei in Liga 1.

Gigi Becali, despre sansele Rapidului de a mai juca in Liga 1

In timp ce rapidistii asteapta cu sufletul la gura decizia luata de Comisia de Disciplina a FRF, Gigi Becali se pronunta asupra sanselor echipei giulestene de a mai juca in Liga 1.

Gigi Becali, reactie dura dupa egalul Stelei in Cehia: Au avut ocazii, dar nu datorita unui joc elaborat

Gigi Becali a avut o reactie dura la adresa Stelei, dupa egalul echipei in fata Spartei Praga, 1-1, in preliminariile Ligii Campionilor, potrivit dcnews. ro. E foarte bine, dupa cum au stat.

Gigi Becali: Cu Hamroun si Popa faceam scor cu ei

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat egalul scos de ros-albastri in deplasare cu Sparta Praga in prima mansa a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

Reactia neasteptata a lui Gigi Becali la somatia Armatei. Acum te-ai trezit?

Gigi Becalia spus ca are dreptul sa foloseasca denumireaSteaua Bucurestisi ca a primit o hotarare de laRegistrul Comertului, in cursul zilei de miercuri, care ii acorda.

Gigi Becali primeste o noua lovitura de la Armata. Trebuie sa plateasca o suma colosala

Clubul Sportiv al ArmateiSteauaCSA) a notificat FC Steaua Bucuresti, echipa de fotbal condusa deGigi Becali, ca e obligata sa plateasca suma de 36. 310 euro in urmatoarele 30 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )