Libnet.ro
UNICEF

15:15

Giuseppe Conte, un jurist necunoscut, desemnat sa formeze Guvernul italian

Hotnews Hotnews,
 Giuseppe Conte, un jurist necunoscut, desemnat sa formeze Guvernul italian

Presedintele italian Sergio Mattarella l-a insarcinat miercuri pe Giuseppe Conte, un jurist necunoscut publicului, propus de reprezentanti politici antisistem si extrema dreapta, sa formeze viitorul Guvern, dupa 80 de zle de negocieri in urma alegerilor legislative, relateaza AFP. Citeste si: Misterul studiilor lui Conte la Universitatea din New York . continuă pe Hotnews

Giuseppe Conte, un jurist necunoscut, desemnat sa formeze Guvernul italian

Presedintele italian Sergio Mattarella l-a insarcinat miercuri pe Giuseppe Conte, un jurist necunoscut publicului, propus de reprezentanti politici antisistem si extrema dreapta, sa formeze viitorul Guvern, dupa 80 de zle de negocieri in urma alegerilor legislative, relateaza AFP.

Un avocat de 54 de ani, Giuseppe Conte, este asteptat sa fie desemnat premier al Italiei

Giuseppe Conte, avocat si profesor de Drept in varsta de 54 de ani, necunoscut publicului larg si indepartat lumii politice italiene, este asteptat sa fie desemnat luni premierul Italiei, relateaza AFP care citeaza presa italiana.

UPDATE Un avocat de 54 de ani, Giuseppe Conte, a fost propus pentru functia de premier al Italiei

Giuseppe Conte, avocat si profesor de Drept in varsta de 54 de ani, necunoscut publicului larg si indepartat lumii politice italiene, a fost propus, luni, pentru functia de premier al Italiei, relateaza AFP, lucru preconizat de presa italiana.

Giuseppe Conte, propus la conducerea Guvernului

Liderul Miscarii Cinci Stele M5S, antisistem), Luigi Di Maio, i-a propus, astazi, presedintelui Sergio Mattarella ca Giuseppe Conte, un profesor de drept in varsta de 54 de ani, sa fie viitorul sef al Guvernului de alianta cu Liga extrema dreapta), relateaza Reuters.

Cine este Giuseppe Conte, propus pentru postul de premier al Italiei

Alegerea formatiunilor Miscarea Cinci Stele M5S) si Liga pentru postul de premier al Italiei este Giuseppe Conte, un avocat si profesor de drept angajat pe taramul debirocratizarii tarii sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )