Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gloria a invins Dinamo pe Arena Nationala. Naumovski - Dolha 1-2

Online Sport Online Sport,
Gloria a invins Dinamo pe Arena Nationala. Naumovski - Dolha 1-2

Dinamo a fost invinsa cu 2-1 de Gloria Bistrita la Bucuresti, un meci in care rolurile principale au fost jucate de portari. Daca Naumovski a gafat incredibil si a fost in mare masura responsabil pentru golurile primite, de cealalta parte, Emilian Dolha, fost portar al dinamovistilor, a fost eroul Gloriei. Dolha a aparat excelent in cateva faze limita si a parat si penalty-ul executat de Danciulescu. continuă pe Online Sport

Dinamo - Gloria Bistrita se va juca pe Arena Nationala

Partida Dinamo - Gloria Bistrita, din cadrul etapei a 12-a, se va disputa conform programarii initiale, vineri, de la ora 21. 30, pe Arena Nationala, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal LPF).

Partida Dinamo - Bistrita se va juca in Stefan cel Mare si nu pe Arena Nationala

Clubul Dinamo a anuntat, joi seara, ca partida cu Gloria Bistrita, contand pentru etapa cu numarul XII din Liga 1, se va disputa pe stadionul din Stefan cel Mare si nu pe Arena Nationala, asa cum fusese programata initial. Oficialii cainilor invoca o problema de natura tehnica cubul Arenei Nationale nu s-ar mai putea ridica), insa firma care se ocupa de stadion UTI) infirma. Miercuri, pe stadion s-a desfasurat congresul USL.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la mitingul USL de pe Arena Nationala. Vezi ce faceau o parte dintre simpatizanti cu pancartele PNL in timp ce presedintele partidului vorbea de la tribuna

Peste 60. 000 de sustinatori ai USL s-au adunat, miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti la lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare, insa o buna parte din ei au inceput sa paraseasca arena inca din timpul discursurilor lui Victor Ponta si Crin Antonescu. Un viitor candidat la alegerile prezidentiale a primit sfaturi anti-chiul, un proaspat candidat al aliantei a impartit in doua opiniile sustinatorilor, o parte dintre participanti au parasit arena chiar dupa intonarea imnului, iar unii simpatizanti au ales sa distruga sau sa joace baseball cu insemnele partidului al carui presedinte isi tinea discursul de la tribuna chiar in acel moment. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la mitingul USL de pe Arena Nationala.

Arena Nationala: Niste tineri au incins o miuta cu peturi la ...

Mai multi tineri au incins, miercuri, intr-un colt al gazonului stadionului Arena Nationala, o miuta cu peturile aruncate la intamplare de participantii la lansarea candidatilor USL, chiar in timpul prezentarii candidatilor, potrivit Mediafax. Tinerii au profitat de prezenta pe terenul de pe Arena Nationala, in dreptul peluzei a doua, si s-au folosit de peturile de apa aruncate de cei care le-au utilizat pentru a juca o miuta chiar in timp ce pe scena aflata in mijlocul terenului .

MITING USL la Arena Nationala, ACUM, LIVE pe www.antena3.ro. Liderii USL ajung in scurt timp la miting

Mii de oameni au ajuns deja la Arena Nationala din Capitala, acolo unde va incepe in scurt timp lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare. CLICK AICI pentru a vedea tot ce se petrece pe Arena.

MITING USL la Arena Nationala, ACUM, LIVE pe www.antena3.ro. Zeci de mii de oameni au ajuns pe stadion

Mii de oameni au ajuns deja la Arena Nationala din Capitala, acolo unde in aceasta seara va avea loc lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare. CLICK AICI pentru a vedea tot ce se petrece pe Arena.

Pregatiri pentru lansarea candidatilor USL: Gazonul de pe Arena Nationala a fost placat. In mijloc a rasarit o scena de 400 de metri patrati si sloganul 2012 Anul Victoriei

Lucrarile organizatorice ce premerg evenimentului de lansare a candidatilor USL la alegerile parlamentare sunt in plina desfasurare pe Arena Nationala, la ora transmiterii acestei stiri gazonul fiind placat in totalitate, in mijloc fiind montata o scena de aproximativ 400 de metri patrati, relateaza Mediafax. Scena are circa doi metri inaltime si este acoperita integral de o copertina de culoare alba, pe care sunt inscriptionate sigla USL si sloganul 2012 Anul Victoriei, scris atat cu rosu, cat si cu albastru. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentului de pe Arena Nationala.

USL isi lanseaza miercuri candidatii pentru alegerile parlamentare, pe Arena Nationala

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care organizatorii spun ca sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala, anunta Agerpres. Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18:00 si 20:00. In total, peste 400 de candidati USL vor intra in batalia pentru fotoliile de deputati si senatori, in colegiile din intreaga tara. Vezi in articol cum va modifica mitingul USL traseele autobuzelor si troleibuzelor care circula in zona Arenei Nationale.

Ponta: inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza

Pe Arena Nationala va fi prezent si Serghei Stanisev, presedintele PES Liderul PSD Victor Ponta a anuntat, ieri, ca la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, de pe Arena Nationala, va fi prezent si presedintele PES, Serghei Stanisev, liderul grupului socialist din PE, Hannes Swoboda, urmand sa vina in campania electorala.

Liviu Dragnea dezvaluie cat a costat MEGA-MITINGUL USL de la Arena Nationala

Mega-mitingul de lansare a candidatilor Uniunii Social Liberale USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, care a avut loc miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala in prezenta a peste.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )