Libnet.ro
UNICEF

00:07

USL isi lanseaza miercuri candidatii pentru alegerile parlamentare, pe Arena Nationala

Hotnews Hotnews,
USL isi lanseaza miercuri candidatii pentru alegerile parlamentare, pe Arena Nationala

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care organizatorii spun ca sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala, anunta Agerpres. Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18:00 si 20:00. In total, peste 400 de candidati USL vor intra in batalia pentru fotoliile de deputati si senatori, in colegiile din intreaga tara. Vezi in articol cum va modifica mitingul USL traseele autobuzelor si troleibuzelor care circula in zona Arenei Nationale. continuă pe Hotnews

USL isi lanseaza, pe National Arena, candidatii la parlamentare.

USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80. 000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, potrivit Mediafax. In frunte cu Victor Ponta, care va candida in acelasi colegiu din Gorj ca si in 2008, 17 din cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie. De .

CEX a validat candidaturile PSD la alegerile parlamentare. Social democratii au cedat 18 colegii pentru UNPR

Candidatii Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei vor intra in cursa electorala pe 18 locuri eligibile, in alianta cu social-democratii, urmand ca, dupa alegerile parlamentare, acestia sa activeze din grupul PSD, a declarat, marti seara, co-presedintele USL Victor Ponta, citat de Agerpres. Presedintele social democrat a aratat, la finalul reuniunii Comitetului Executiv National al PSD, ca USL are 456 de candidati la alegerile parlamentare din 9 decembrie, din care PSD are in jur de 240 de candidati.

Candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare a fost contestata liderilor USL de Coalitia Anti-Discriminare

Candidatura lui Gigi Becali pe listele USL la alegerile parlamentare a fost contestata liderilor Uniunii de Coalitia Anti-Discriminare. Contestatia a fost inaintata de Institutul de Politici Publice, Liga Pro Europa .

Candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare, contestata de Coalitia Anti-Discriminare. Sesizarea, transmisa liderilor USL

Candidatura lui Gigi Becali pe listele USL la alegerile parlamentare a fost contestata liderilor Uniunii de Coalitia Anti-Discriminare. Contestatia a fost inaintata de organizatiile membre ale Coalitiei, respectiv.

Andreea Balan lanseaza miercuri un nou videoclip!

Andreea Balan se pregateste de lansarea unui nou videoclip ce va avea premiera miercuri seara pe pagina sa oficiala de Facebook, insa pana la aparitia clipului avem cateva poze HOT de la filmari! Andreea Balan se reinventeaza cu o imagine noua, un single si un videoclip nou, diferit fata de ce a facut pana acum.

Miercuri, din cauza mitingului USL, vor fi restrictii de trafic in zona National Arena

Trei strazi si un bulevard din zona National Arena vor fi inchise miercuri din cauza mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei,.

Lista probabila a candidatilor USL Buzau pentru alegerile parlamentare

USL Buzau si-a conturat, in linii mari, lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Nominalizati sunt, in cele mai multe cazuri, parlamentarii care au obtinut un mandat de parlamentar la alegerile din 2008. Pe lista candidatilor ar putea aparea insa si nume noi, precum Gabriel Oprea sau Eugen Nicolicea, din partea UNPR, dar si mai putin cunoscutii Erland Cocei sau Eugen Teodorovici, trimisi de la centru sa candideze in judetul Buzau.

USL isi tradeaza tradatorii.

Protocolul PSD-UNPR a ramas o hartie fara valoare. Protocolul dintre PSD si UNPR, care prevede inclusiv faptul ca actualii parlamentari UNPR vor candida in colegiile electorale in care au fost alesi in urma cu patru ani, se dovedeste a fi o mare pacaleala. PSD a avut nevoie de voturile UNPR pentru a da jos Guvernul Ungureanu, pentru a functiona fara probleme, dar cand trebuie sa-si asume un act semnat chiar de presedintele partidului, progresistii sunt pusi la colt si facuti tradatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )