Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea dezvaluie cat a costat MEGA-MITINGUL USL de la Arena Nationala

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea dezvaluie cat a costat MEGA-MITINGUL USL de la Arena Nationala

Mega-mitingul de lansare a candidatilor Uniunii Social Liberale USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, care a avut loc miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala in prezenta a peste. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, anunta Agerpres.

MEGA-MITINGUL USL de la Arena Nationala: in Europa, fara poporul tau, esti nimeni, sau esti o sluga!

Evenimentul de lansare a candidatilor Uniunii Social Liberale USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a inceput, miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala, cel mai mare stadion din.

Liviu Dragnea, despre cat a pierdut sau castigat USL-ul prin miscarile pentru proba parlamentarelor, in aceasta seara la Vorbe Grele

Mutari pe tabla de sah? Sau zaruri aruncate la ruleta? Indiferent de joc si de strategii electoratul roman arbitreaza. Si va decide rezultatul. Cate puncte a pierdut si cate a castigat Uniunea Social.

Liviu Dragnea: Mitingul USL de pe National Arena a costat 139.000 de euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca mitingul de prezentare a candidatilor USL la parlamentare, de pe National Arena, se ridica la 139. 000 de euro. in acest cost a intrat si paza.

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anuntarea candidatilor la parlamentare s-a facut transparent si pe documente. Vom face publice toate costurile, pentru ca tot.

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, relateaza sursele de presa.

Dragnea: Mitingul USL de pe Arena Nationala a costat in jur de 139.000 de euro fara TVA.

Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, care a avut loc miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala, in prezenta a peste 70. 000 de participanti, a costat in total in jur de 139. 000 de euro fara TVA, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, citat de Mediafax. Dragnea a precizat, intr-o emisiune a postului Antena 3, ca in suma de 139 de mii de euro sunt incluse: inchirierea stadionului - in jur de 40. 000 euro, serviciile de paza, serviciile de .

Blaga: in loc sa dea 2 milioane de euro pe mitingul USL, Ponta ar fi trebuit sa se vada cu PPE.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi seara ca in loc sa isi tina mitingul pe Arena Nationala, care in opinia lui a costat doua milioane de euro, ar fi fost mai bine ca ,,omul acesta mic, Victor Ponta sa discute cu popularii europeni prezenti la Congresul PPE de la Bucuresti, potrivit realitatea. net. ,,Cred ca a costat peste doua milioane de euro mitingul USL de pe National Arena n. r. Ganditi-va ca ei spun ca au avut 70-80 de mii de oameni, din tara inseamna ca au venit 60 de .

Liviu Dragnea: Costul total al manifestarii de la National Arena - 139.000 de euro

Costul total al manifestarii de la National Arena se ridica la 139. 000 de euro, a declarat vineri, la Antena 3, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, transmite Agerpres. Potrivit acestuia, in acest cost a intrat si paza asigurata pe 17 octombrie la lansarea candidatilor USL.

Emil Boc: Nu am vazut mitingul USL, dar am inteles ca a fost o manifestare gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong

Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, ca nu a vazut mitingul USL de miercuri seara, dar, din cate a auzit, acesta a fost o manifestare festivista gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii '70: E o decizie a lor, o respect, dar cred ca Europa se departeaza tot mai mult de asemenea practici superpopuliste, si se preteaza la practici mult mai pragmatice, care tin de politici concrete si nu festivism. Dar festivismul se pare ca a devenit o moda in USL. Asa am inteles, ca a fost o manifestare festivista.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )