Libnet.ro
UNICEF

08:01

Gloria OMV Petrom: pata de sase hectare de petrol pe mare

România Liberă România Liberă,
Gloria OMV Petrom: pata de sase hectare de petrol pe mare

O poluare cu petrol de marimea a sase terenuri de fotbal a fost semnalata de autoritatile europene langa platforma de foraj Gloria din Marea Neagra a OMV Petrom. continuă pe România Liberă

Profitul OMV Petrom din primele sase luni, de trei ori mai mare decat in S1 2016 / Mariana Gheorghe:Am beneficiat de preturi ale titeiului in crestere, marje de rafinare solide si de o cerere mai mare

Profitul net atribuibil actionarilor OMV Petrom a fost primul semestru de 1,2 miliarde lei, de circa trei ori mai mare decat castigurile de 408 milioane lei din primele sase luni ale anului trecut, arata rezultatele financiare ale companiei.

Profit cu 200% mai mare pentru OMV Petrom in primul semestru

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 1,21 miliarde lei, cu aproape 200% mai mare decat in perioada similara a anului trecut.

Crestere cu 199% a profitului OMV Petrom

OMV Petrom a consemnat, in primul semestru, un profit net de 1,21 miliarde de lei, de trei ori mai mare decat cel obtinut in perioada similara din 2016, cand rezultatul a fost de 405 milioane de lei, iar valoarea vanzarilor consolidate a urcat cu 25%, la 9,261 miliarde de lei, stimulata de preturile semnificativ mai ridicate la titei si de volumele mai mari de produse petroliere, gaze naturale si electricitate, compensate partial de preturile medii de vanzare mai scazute la gaze naturale.

Profit net de 1,21 miliarde lei, pentru OMV Petrom

OMV Petrom SNP) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 1,21 miliarde lei, cu 199% mai mare decat cel raportat in peroada similara a anului trecut, pe fondul cresterii vanzarilor cu 25% si reducerii investitiilor, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

OMV Petrom a anuntat ca va vinde, din nou, zacaminte detinute in Romania

OMV Petrom anunta oficial, joi, ca va vinde, din nou, zacaminte detinute in Romania. Compania de titei si gaze a initiat o noua runda de vanzari, dupa ce la 1 august a transferat 19.

OMV Petrom a anuntat ca va vinde cateva zacaminte detinute in Romania. Utima actiune de acest gen a avut loc la 1 august

Compania OMV Petrom a lansat o noua runda de vanzari de zacaminte, dupa ce la 1 august a transferat 19 zacaminte marginale, a anuntat directoarea generala Mariana Gheorghe, odata cu transmiterea rezultatelor financiare catre Bursa de Valori Bucuresti.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, despre declaratiile politicienilor ca nu se vor scumpi carburantii dupa majorarea accizelor: Nu comentam declaratii politice, nu vom comenta asupra comportamentului nostru concurential

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, nu doreste sa comenteze declaratiile unor politicieni ca majorarea accizelor la combustibili nu va duce la cresterea pretului benzinei si motorinei. Noi nu comentam declaratii politice. Avand in vedere ca este o piata concurential, nu o sa comentam asupra comportamentului nostru concurential, a spus Mariana Gheorghe.

OMV Petrom vrea sa vanda zacaminte detinute in Romania

OMV Petrom anunta oficial initierea vanzarii altor zacaminte in comunicatul oficial de presa de astazi privitor la rezultatele financiare. La capitolul de optimizare a portofoliului in zona Upstream explorare si productie), compania anunta aceste posibile vanzari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )