Libnet.ro
UNICEF

19:00

Goalkeeperul lui Bayern Munchen, mai bun decat Buffon, Casillas sau Valdes

Adevărul Adevărul,
Goalkeeperul lui Bayern Munchen, mai bun decat Buffon, Casillas sau Valdes

Manuel Neuer, cel care apara buturile lui Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun portar al anului 2013, performanta reusita la cei 27 de ani ai sai. continuă pe Adevărul

Cum comenteaza Jurgen Klopp transferul lui Robert Lewandowski la rivala Bayern Munchen

Borussia Dortmund a primit o lovitura grea din partea lui Bayern Munchen, dupa ce bavarezii si-au asigurat serviciile lui Robert Lewandowski, considerat unul dintre cei mai buni atacanti ai momentului.

Robert Lewandowski va juca din sezonul urmator pentru Bayern Munchen

Jucatorul de fotbal polonez, Robert Lewandowski, se va alatura din vara echipei Bayern Munchen, club la care va juca pana in 2019, potrivit unui anunt realizat de reprezentantii echipei bavareze.

Robert Lewandowski a semnat cu Bayern Munchen

Robert Lewandowski va fi, incepand din vara anului 2014, noul jucator al celor de la Bayern Munchen, informeaza mirror. co. uk. Atacantul celor de la Borussia a semnat un contract valabil pentru urmatoarele cinci sezoane cu campioana Germaniei.

Bayern Munchen l-a luat pe Lewandowski

Campioana Europei Bayern Munchen l-a convins pe atacantul polonez Robert Lewandowski sa semneze un contract pe cinci ani si astfel zvonurile despre viitorul acestuia au luat sfarsit.

Suntem mai pesimisti decat restul lumii in legatura cu 2014

25% dintre romani cred ca 2014 va fi un an mai bun, iar 32% sunt de parere contrarie, in timp ce gradul de optimism al populatiei de pe mapamond privind perspectivele lui 2014 este mai ridicat comparativ cu asteptarile fata de 2013, arata studiul End of Year Survey publicat in data de 30 decembrie 2013 de catre WIN/Gallup International si remis astazi redactiei.

Howard Webb, desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013.

Englezul Howard Webb a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, intr-un clasament dat publicitatii, marti, conform Mediafax. Webb, in varsta de 42 de ani, a primit acest trofeu in 2010, a fost pe locul secund in 2011 si a ocupat pozitia a treia in 2009 si 2012. Howard Webb i-a devansat in acest clasament pe italianul Nicola Rizzoli si pe ungurul Viktor Kassai. Vezi si FOTO-VIDEO Funerarii Eusebio: Ultimul drum al .

Scriitoarea Kate Atkinson a fost recompensata cu Costa Book Award pentru cel mai bun roman din 2013

Scriitoarea britanica Kate Atkinson a fost recompensata, luni, cu premiul literar Costa Book pentru cel mai bun roman pe 2013, acordat pentru volumul Life After Life, relateaza Reuters. Acesta este cel.

5 sfaturi pentru a fi mai bun la job in 2014

Acum, cand 2013 s-a incheiat, unii dintre angajati regreta performantele scazute de pe parcursul anului, in timp ce altii se gandesc la promovarea obtinuta. Pentru fiecare dintre acestia lucrurile pot sta chiar mai bine din punct de vedere profesional.

Piata auto americana iese din criza cu piciorul pe acceleratie: cel mai bun an dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de.

Masa Pamantului, mai mare decat se credea

Masa Pamantului este mai mare cu 0,005 - 0,008% decat se credea, potrivit noilor date oferite de satelitii GPS, care sugereaza in acest sens o influenta a unui disc de materie neagra care inconjoara Terra,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )