Libnet.ro
UNICEF

17:30

Google cumpara compania care va face din YouTube un serviciu mai bun pentru muzica pe abonament

Adevărul Adevărul,
Google cumpara compania care va face din YouTube un serviciu mai bun pentru muzica pe abonament

Anul 2014 este, pentru Google, sub semnul streaming-ului audio. Pregateste un astfel de serviciu integrat in YouTube si tocmai a cumparat o companie care sa o ajute. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Cei care pleaca din PNL nu fac altceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, luni, ca toti cei care pleaca din partid nu fac latceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, relateaza Agerpres. Orban i-a criticat pe cei.

Google si ofensiva in streaming: cumpara serviciul care stie mereu ce vrei sa asculti

Google pregateste un serviciu de muzica pentru YouTube si in completarea strategiei cumpara o noua companiei. Se numeste Songza, iar pretul ajunge la cateva zeci de milioane de dolari. Lupta intre gigantii tehnologici din SUA pare sa se dea in domeniul muzicii, in 2014. Apple a cumparat Beats Electronics, la pachet cu serviciul sau de muzica, servicii precum Spotify si Pandora au crescut foarte mult, iar Google incearca inca de anul trecut sa aiba succes, cu Play Music si acum [].

Vicepresedintele Argentinei este acuzat de coruptie. El a incercat sa preia compania care tipareste bancnota nationala

Un judecator argentinian il acuza pe vicepresedintele tarii, Amado Boudou foto), de dare si luare de mita si afaceri incompatibile cu functia publica pe care o detine. Boudou este banuit ca este implicat.

CSAT despre situatia din regiune: Riscurile si amenintarile care deriva din posibilele evolutii ingrijoratoare pentru Romania pe termen scurt nu afecteaza securitatea si apararea nationala

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a analizat posibilele evolutii ingrijoratoare pentru Romania, apreciind ca riscurile si amenintarile care deriva din acestea pe termen scurt nu afecteaza securitatea si apararea nationala, se arata intr-un comunicat al CSAT dat publicitatii dupa sedinta de miercuri. In aceeasi sedinta s-au stabilit si liniile generale de mandat ale Romaniei la Summit-ul NATO din septembrie 2014, dar acestea nu au fost facute publice.

Subiectele Zilei: Lista serviciilor medicale pentru care platiti din buzunar; Ponta a modificat Legea Educatiei cu sfidarea Constitutiei; Painea romanilor, la mana samsarilor; Guvernul vrea ca licitatiile sa nu mai fie contestate

Judecatoria Sectorului 4: Timpul executat de Vintu din pedeapsa, insuficient pentru scopul educativ al pedepsei. Timpul executat. Raspuns inedit al unui eurodeputat roman pentru britanicul care i-a cerut votul la alegerea presedintiei PE. Scrisoarea unui europarlamentar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )