Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban: Cei care pleaca din PNL nu fac altceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

B1 B1,
Ludovic Orban: Cei care pleaca din PNL nu fac altceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, luni, ca toti cei care pleaca din partid nu fac latceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, relateaza Agerpres. Orban i-a criticat pe cei. continuă pe B1

Congresul PNL a ales cei 31 de vicepresedinti ai partidului: Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, printre alesi

Congresul PNL a ales, sambata noaptea, noua conducere a partidului, dupa votarea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al PNL, fiind alesi cei 31 de vicepresedintii partidului, primii dintre acestia fiind Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan.

Ludovic Orban: PNL va desemna un singur candidat la prezidentiale pentru competitia cu PDL

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii vor decide in sedinta BPN de marti comandarea sondajului pentru stabilirea unicului candidat din partea PNL pentru ca apoi sa fie continuate.

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban: Cazanciuc sa plece de la Justitie! A urmat indicatiile baronului Duicu

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii doresc demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, in urma informatiilor privitoare la implicarea sa in cazul Duicu.

Ludovic Orban, la Congresul PNL: Pierdut Tariceanu. Declar nul

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, vineri, in cadrul Congresului extraordinar al PNL, pierdut Tariceanu, declar nul, comentand intentia acestuia de a-si infiinta un nou partid si de a candidat la.

Daniel Chitoiu demisioneaza din PNL, fiind nemultumit de deciziile din congres

Deputatul Daniel Chitoiu a anuntat ca si-a dat demisia din PNL. Acesta isi motiveaza plecarea deoarece este nemultumit de deciziile luate la nivelul Congresului PNL, prin care s-a decis afilierea la PPE si.

6 deputati liberali DEMISIONEAZA DIN PNL si trec la formatiunea lui Tariceanu

Sase deputati liberali, intre care Andrei Gerea, si-au anuntat, duminica, demisia din PNL si trecerea la formatiunea pe care o va infiinta Calin Popescu Tariceanu, acestia declarand ca sunt nemultumiti.

Ion Cupa, o noua demisie din PNL

Deputatul liberal Ion Cupa a anuntat ca demisioneaza din PNL ca urmare a deciziei liderilor partidului de trecere la grupul PPE si de fuziune cu PDL.

Chitoiu si-a anuntat demisia din PNL

Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat astazi demisia din PNL, acuzand conducerea partidului ca dezerteaza de la valorile si principiile liberale pentru ca partidul sa-i fie servit pe tava lui Basescu si apropiatilor sai din PDL, conform unui comunicat trimis redactiei.

Deputatul Gratiela Gavrilescu demisioneaza din PNL si anunta ca se va alatura partidului lui Tariceanu

Deputatul Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, reclamand frauda la votul din cadrulCongresului, scrie Mediafax. Se stia deja ca Iohannis va fi presedintele partidului, se.

Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Cristian Busoi, Alina Gorghiu, printre cei 31 de vicepresedinti alesi de Congresul PNL

Congresul PNL a ales, sambata noaptea, noua conducere a partidului, dupa votarea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al PNL, fiind alesi cei 31 de vicepresedintii partidului, primii dintre acestia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )