Libnet.ro
UNICEF

20:00

Google a cumparat Titan Aerospace si se lanseaza in spatiu

Antena3 Antena3,
Google a cumparat Titan Aerospace si se lanseaza in spatiu

Google a achizitionat Titan Aerospace, pentru o suma confidentiala, intrand astfel pe piata producatorilor de drone, anunta CNET. Micuta companie americana lucreaza la mai multe proiecte, printre care. continuă pe Antena3

Google a cumparat Titan Aerospace si se lanseaza in spatiu

Google a achizitionat Titan Aerospace, pentru o suma confidentiala, intrand astfel pe piata producatorilor de drone, anunta CNET. Micuta companie americana lucreaza la mai multe proiecte, printre care.

Google a cumparat Titan Aerospace, un producator de drone solare

In ultimii ani, au aparut o serie de companii cu proiecte interesante in domeniul tehnologic. Google si alti jucatori importanti din industrie le-au observat si apoi le-au achizitionat in momentul in care acestea s-au pliat pe unul dintre scopurile companiei. Google isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta in domeniul roboticii, iar acest lucru este foarte vizibil prin prisma achizitiilor facute. Recent, Google a cumparat compania Titan Aerospace pentru suma de 60 de milioane de dolari. Titan [].

Google a cumparat producatorul de drone solare Titan Aerospace

Google a anuntat ca va prelua compania americana Titan Aerospace care dezvolta mai multe drone solare ce pot sta in aer pana la cinci ani si ar putea fi ideale pentru furnizarea de internet in zonele foarte izolate. Acum cateva saptamani s-a anuntat pe surse ca si Facebook a fost interesata de Titan, insa cei de la Google au plusat mereu. Suma tranzactiei nua fost comunicata.

Producatorul de drone Titan Aerospace va fi preluat de Google

Producatorul de drone Titan Aerospace va fi preluat de Google, dupa ce Facebook a pierdut negocierile pentru compania americana, relateaza Wall Street Journal. Titan Aerospace produce drone care pot sa zboare timp.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )