Libnet.ro
UNICEF

01:05

GOOGLE DOODLE Ziua Copilului. Cum a luat nastere sarbatoarea

Antena3 Antena3,
GOOGLE DOODLE Ziua Copilului. Cum a luat nastere sarbatoarea

Este sarbatorita de Google printr-un doodle special. Ziua internationala a ocrotirii copilului este sarbatorita in Romania si in alte zeci de tari, pe data de 1 iunie. De asemenea, o zi. continuă pe Antena3

GOOGLE DOODLE ZIUA COPILULUI. Doodle special de la Google pentru 1 iunie

Google marcheaza Ziua Internationala a Copilului cu un Doodle special ce semnifica bucuria si veselia de a fi copil. Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai.

GOOGLE DOODLE 1 IUNIE. Ziua copilului 2018, marcata de Google cu un Doodle unic. Ce semnifica

Google marcheaza Ziua Internationala a Copilului cu un Doodle special ce semnifica bucuria si veselia de a fi copil. Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai de catre.

ZIUA COPILULUI. Doodle special de la Google pentru 1 iunie

Google marcheaza Ziua Internationala a Copilului cu un Doodle special ce semnifica bucuria si veselia de a fi copil. Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai.

Ziua Copilului: tot ce nu stiai despre sarbatoarea libera in Romania

Ziua Copilului este sarbatorita in Romania pe langa alte aproximativ 50 de tari astazi, 1 iunie. in alte zile de peste an, peste 100 de state celebreaza o zi dedicata celor mai mici dintre noi si celor care continua sa se simta copii. Prima referinta catre aceasta sarbatoare a fost facuta in 1925 la Geneva [].

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de.

Ziua Copilului celebrata de Google, in timp ce tu stai acasa

Ziua Copilului a fost un eveniment foarte important pentru micutii din fiecare colt al mapamondului de foarte multi ani, iar Google ne aduce aminte de acest eveniment in 2018. Ziua Copilului este un eveniment international celebrat in aproape 50 de tari din lume. Prima mentionare istorica legata de aceasta data a fost facuta la Conferinta [].

Ziua Copilului: de ce e pe 1 iunie in Romania si cum a ajuns pe Google

Ziua Copilului e sarbatorita de numeroase tari din intreaga lume. in Romania este, legal, zi libera din 2017. Totodata, o sarbatorim pe 1 iunie, ca alte cateva tari din regiune. Ziua Copilului afost mentionata prima data laGenevalaConferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilorin august1925. Atunci, 54 de reprezentanti din diferitetari au adoptatDeclaratia pentru Protectia Copilului.

GOOGLE DOODLE. Google il omagiaza pe chimistul S.P.L. Sorensen

Doodle special prezentat de Google. Google il celebreaza pe Soren Peder Lauritz Sorensen, un chimist danez, printr-un doodle special. Sorensen este celebru pentru ca a inventat notiunea de.

ZIUA COPILULUI 2018. Cele mai simpatice urari de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI 2018 Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani! ZIUA COPILULUI 2018 ZIUA.

ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

ZIUA COPILULUI Telespectatorii televiziunii publice au avut un soc astazi dimineata, de Ziua Copilului. Si asta pentru ca ceea ce le-a dat sa vada intrece cu mult imaginatia majoritatii. ZIUA COPILULUI Pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )