Libnet.ro
UNICEF

21:15

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de. continuă pe Antena3

Ziua Copilului celebrata de Google, in timp ce tu stai acasa

Ziua Copilului a fost un eveniment foarte important pentru micutii din fiecare colt al mapamondului de foarte multi ani, iar Google ne aduce aminte de acest eveniment in 2018. Ziua Copilului este un eveniment international celebrat in aproape 50 de tari din lume. Prima mentionare istorica legata de aceasta data a fost facuta la Conferinta [].

SPL Sorensen, omagiat de Google cu un Google Doodle special. Chimistul care a schimbat lumea

SPL Sorensen Soren Peder Lauritz Sorensen un. 1939) a fost un chimist danez, celebru pentru introducerea conceptului de pH, o scala pentru masurarea aciditatii si alcalinitatii. Sa nascut in.

Ziua Copilului: de ce e pe 1 iunie in Romania si cum a ajuns pe Google

Ziua Copilului e sarbatorita de numeroase tari din intreaga lume. in Romania este, legal, zi libera din 2017. Totodata, o sarbatorim pe 1 iunie, ca alte cateva tari din regiune. Ziua Copilului afost mentionata prima data laGenevalaConferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilorin august1925. Atunci, 54 de reprezentanti din diferitetari au adoptatDeclaratia pentru Protectia Copilului.

GOOGLE DOODLE ZIUA COPILULUI. Doodle special de la Google pentru 1 iunie

Google marcheaza Ziua Internationala a Copilului cu un Doodle special ce semnifica bucuria si veselia de a fi copil. Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai.

ZIUA COPILULUI. Doodle special de la Google pentru 1 iunie

Google marcheaza Ziua Internationala a Copilului cu un Doodle special ce semnifica bucuria si veselia de a fi copil. Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai.

GOOGLE DOODLE 1 IUNIE. Ziua copilului 2018, marcata de Google cu un Doodle unic. Ce semnifica

Google marcheaza Ziua Internationala a Copilului cu un Doodle special ce semnifica bucuria si veselia de a fi copil. Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai de catre.

GOOGLE DOODLE Ziua Copilului. Cum a luat nastere sarbatoarea

Este sarbatorita de Google printr-un doodle special. Ziua internationala a ocrotirii copilului este sarbatorita in Romania si in alte zeci de tari, pe data de 1 iunie. De asemenea, o zi.

GOOGLE DOODLE. Google il omagiaza pe chimistul S.P.L. Sorensen

Doodle special prezentat de Google. Google il celebreaza pe Soren Peder Lauritz Sorensen, un chimist danez, printr-un doodle special. Sorensen este celebru pentru ca a inventat notiunea de.

VREMEA DE ZIUA COPILULUI 2018. Vesti proaste de la Meteo in aceste clipe

VREMEA DE ZIUA COPILULUI 2018 Averse care pot cumula pana la 25 l/mp se vor semnala pe durata urmatoarei ore in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin, Valcea si Gorj, precum si in localitati din.

Ziua copilului 1 iunie 2018. Programul bancilor de Ziua copilului

Program banci 1 iunie 2018. Cele mai importante banci din tara nu vor avea program cu publicul cu mici exceptii vineri, 1 iunie Ziua Copilului, zi declarata nelucratoare. Astfel, BCR, BRD, Banca Transilvan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )