Libnet.ro
UNICEF

10:30

Google se implica in campania de vaccinare din fiecare tara de pe Glob. Iata ce va aparea cand vei accesa Maps si Search!

B1 B1,
Google se implica in campania de vaccinare din fiecare tara de pe Glob. Iata ce va aparea cand vei accesa Maps si Search!

Google, gigantul din hi-tech, se implica serios in campania de vaccinare din fiecare tara. Compania din IT va informa populatiile natiunilor privind locatiile centrelor de imunizare. Astfe, serviciile Google Ma. continuă pe B1

Florin Citu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele doua tari

Premierul Romaniei, Florin Citu, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca avut o convorbire cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, despre stadiul campaniilor de vaccinare din cele doua tari,.

CORONAVIRUS |Suedia suspenda platile pentru vaccinul Pfizer si asteapta clarificari cu privire la numarul de doze din fiecare flacon

Agentia Suedeza pentru Sanatate solicita clarificari din partea Uniunii Europene cu privire la numarul de doze de vaccin Pfizer impotriva Covid-19 din fiecare flacon si spera sa primeasca raspuns pana in.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )