Libnet.ro
UNICEF

05:15

Google inchide unul dintre cele mai populare servicii

Antena3 Antena3,
Google inchide unul dintre cele mai populare servicii

Google a inceput curatenia. Gigantul din tech a anuntat ca va inchide Picasa, serviciul de depozitare a fotografiilor. Google a spus ca va inchide Picasa in mai multe faze - in luna martie, aplicatia de desktop pentru. continuă pe Antena3

Un sobolan a fost fotografiat intr-unul dintre cele mai populare localuri din centrul Clujului. Protectia Consumatorilor face controale

Un client al Cafe Tolouse a postat pe o retea de socializare fotografii cu un sobolan pe care l-ar fi fotografiat intr-unul dintre cele mai populare localuri din centrul orasului. Protectia Consumatorilor a demarat controale.

Bijuterie pe doua roti unica in lume. O echipa de mecanici romani a creat o motocicleta selectata la unul dintre cele mai importante concursuri din Europa

Un grup de mecanici talentati din Botosani au construit o motocicleta selectata pentru editia din acest an a Yamaha Yard Built din Germania, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de motoare customizate din Europa. Este singurul atelier din Romania selectat in competitie.

Samsung recupereaza teren fata de Apple pe una dintre cele mai mari piete

Cota de piata a celor de la Samsung in Statele Unite este in crestere, iar coreenii ar putea sa-i egaleze pe cei de la Apple in viitorul apropiat. Compania din Cupertino ramane lider pe piata din Statele Unite. Conform celor mai noi informatii publicate de Parks Associates, Apple are o cota de piata de aproximativ [].

Povestea industriasului Dumitru Mociornita, de la copilul descult la unul dintre cei mai bogati romani din perioada interbelica

Dumitru Mociornita a ramas in istorie dupa ce a pus bazele unui business curat, dupa ce fabrica sa de incaltamite, construita pe un teren viran de la marginea Bucurestiului ajunsese un reper pentru Romania Interbelica.

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Cele mai cautate joburi

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Printre tarile Europei, Elvetia este considerata una dintre cele mai bogate. Poate fi un paradis nu numai pentru cei cu bani, dar si pentru cei care cauta un loc de munca. Salariile sunt mai mari decat media unor state cu o economie puternica. Conditiile pentru obtinerea unui job in aceasta tara sunt insa dificile si doar anumite categorii profesionale au sanse reale sa se angajeze.

Cele mai terifiante drumuri din lume

Cand esti la volan poti fi un pic tensionat, indiferent ce ruta alegi sau cat de des circuli pe drumul respectiv, dar oare cum te simti cand conduci pe una dintre cele mai terifiante patru sosele din lume.

Final Fantasy IX ajunge pe iPhone si Android, la reducere

Unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, Final Fantasy IX prinde viata, dupa cativa ani de pauza, pe iOS si Android. in teorie, ar trebui sa existe si o versiune de PC a aceluiasi titlu, dar nu are o data exacta de lansare. Cei de la Square Enix se afla in posesia uneia [].

Transalpina in fotografii spectaculoase de arhiva. Cum se parcurgea cu masina cel mai inalt drum din Romania in 1968

Despre Transalpina s-au scris si spus foarte multe lucruri. Cert este ca la momentul actual reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Romania si poate, chiar, din Europa. Dar lucrurile nu au stat tot timpul asa. O demonstreaza o serie de fotografii realizate in 1968, cand traversarea muntilor din Oltenia spre Transilvania era o veritabila aventura.

Cat de spectaculos arata Palatul Culturii din Iasi cu doua luni inainte de deschidere. Bijuteria arhitecturala a fost inchisa timp de opt ani

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Romania a fost inchisa in urma cu opt ani. La jumatatea lunii aprilie, institutia de cultura isi va deschide portile pentru vizitatori. Dupa restaurare, Palatul Culturii este o bijuterie arhitecturala.

Cum arata Palatul Culturii din Iasi cu doua luni inainte de deschidere. Bijuteria arhitecturala a fost inchisa timp de opt ani

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Romania a fost inchisa in urma cu opt ani. La jumatatea lunii aprilie, institutia de cultura isi va deschide portile pentru vizitatori. Dupa restaurare, Palatul Culturii este o bijuterie arhitecturala.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )