Libnet.ro
UNICEF

11:15

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Cele mai cautate joburi

Adevărul Adevărul,
Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Cele mai cautate joburi

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Printre tarile Europei, Elvetia este considerata una dintre cele mai bogate. Poate fi un paradis nu numai pentru cei cu bani, dar si pentru cei care cauta un loc de munca. Salariile sunt mai mari decat media unor state cu o economie puternica. Conditiile pentru obtinerea unui job in aceasta tara sunt insa dificile si doar anumite categorii profesionale au sanse reale sa se angajeze. continuă pe Adevărul

Bijuterie pe doua roti unica in lume. O echipa de mecanici romani a creat o motocicleta selectata la unul dintre cele mai importante concursuri din Europa

Un grup de mecanici talentati din Botosani au construit o motocicleta selectata pentru editia din acest an a Yamaha Yard Built din Germania, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de motoare customizate din Europa. Este singurul atelier din Romania selectat in competitie.

Vedetele de la noi si cele mai neplacute momente intamplate pe scena (VIDEO)

Cand urca pe scena vedetele nu sunt lipsite de incidente. Fie ca li se rup pantalonii, tocurile la pantofi, cad sau se aleg cu numere de telefon aplicate in cele mai ciudate locuri, toti artistii isi amintesc cu placere de ele.

Cele mai tari faze din fotbalul in sala. Un roman arbitreaza azi finala Europeanului

Cele mai tari faze din fotbalul in sala. Sambata, de la ora 22. 00, la Belgrad, este programata finala Campionatului European de futsal, Rusia - Spania. Pentru a ajunge in ultimul act, ibericii au trecut cu 5-3 de Kazahstan, in timp ce rusii au invins tara gazda, Serbia, cu 3-2.

Cele mai odioase violuri comise de moldoveni: de la fetita de 3 ani abuzata de bunic la minora care si-a filmat tatal cand facea sex cu ea

Mai multe cazuri de viol care au socat opinia publica au avut loc, in ultimii ani, in Iasi. in acest judet cele mai des intalnite cazuri de abuzuri sexuale sunt cele in care victimele sunt minore. Iasul e pe primul loc in tara la numaul de violuri.

Care sunt cele mai tari culmi. Tu stii care este culmea rabdarii?

Internautii se dovedesc extreme de inventivi atunci cand trebuie sa stabileasca cele mai tari culmi, de la cea a fizicii la cea a politetii, matematicii, ghinionului sau rabdarii.

Care era atmosfera pe cele mai aglomerate strazi ale Bucurestiului de altadata: Lumea se bate romaneste. Cu injuraturi, sticle si scaune

In Bucurestiul vremurilor trecute, cele mai importante strazi erau pline ochi de oameni. Adevarul va spune cum aratau cele mai cunoscute strazi din Bucurestiul de altadata.

Un sobolan a fost fotografiat intr-unul dintre cele mai populare localuri din centrul Clujului. Protectia Consumatorilor face controale

Un client al Cafe Tolouse a postat pe o retea de socializare fotografii cu un sobolan pe care l-ar fi fotografiat intr-unul dintre cele mai populare localuri din centrul orasului. Protectia Consumatorilor a demarat controale.

Galaxy S7 Edge va face cu ochiul din cele mai atragatoare imagini

Am ajuns deja in punctul in care nu trece o zi fara noi detalii despre cele mai asteptate telefoane ale anului, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge sau LG G5. in principiu, toate cele trei aparate insirate mai sus vor ajunge in lumina reflectoarelor in cadrul unor conferinte desfasurate pe 21 februarie. Din pacate, nu prea [].

Utile: Cum scazi glicemia cu ajutorul alimentelor; Asa scapi de chisturi ovariene si de fibroame fara medicamente. Cele mai puternice tratamente naturiste; Patru semne ca ai probleme cu inima

Cea mai sanatoasa metoda de a consuma usturoiul. Usturoiul proaspat este considerat un medicament foarte puternic, potrivit startinuk. com, si este folosit. Consumul de morcov crud - top cinci beneficii neasteptate. Multitudinea de vitamine si minerale continute in aceasta leguma, o incadreaza printre cele mai.

Cele mai terifiante drumuri din lume

Cand esti la volan poti fi un pic tensionat, indiferent ce ruta alegi sau cat de des circuli pe drumul respectiv, dar oare cum te simti cand conduci pe una dintre cele mai terifiante patru sosele din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )