Libnet.ro
UNICEF

23:30

Google a interzis ochelarii Google Glass la adunarea generala a actionarilor! Gigantul este acuzat de ipocrizie

Hotnews Hotnews,
 Google a interzis ochelarii Google Glass la adunarea generala a actionarilor! Gigantul este acuzat de ipocrizie

O decizie luata de Google a nemultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au condus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Google a interzis ochelarii Google Glass! Gigantul este acuzat de ipocrizie

O decizie luata de Google a nemultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au condus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC.

Google, acuzat de ipocrizie: Gigantul IT a interzis ochelarii Google Glass la adunarea actionarilor

Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au condus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax.

Google este acuzata de IPOCRIZIE. A interzis ochelarii Google Glass la adunarea actionarilor.

Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au dus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax. Decizia Google a nermultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Ochelarii Google Glass sunt un prototip de computer portabil cu un ecran pozitionat chiar deasupra ochiului drept al utilizatorului, precum si o camera .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )