Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google a interzis ochelarii Google Glass! Gigantul este acuzat de ipocrizie

Hotnews Hotnews,
 Google a interzis ochelarii Google Glass! Gigantul este acuzat de ipocrizie

O decizie luata de Google a nemultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au condus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC. continuă pe Hotnews

Google a interzis ochelarii Google Glass la adunarea generala a actionarilor! Gigantul este acuzat de ipocrizie

O decizie luata de Google a nemultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au condus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax.

Google este acuzata de IPOCRIZIE. A interzis ochelarii Google Glass la adunarea actionarilor.

Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au dus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax. Decizia Google a nermultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Ochelarii Google Glass sunt un prototip de computer portabil cu un ecran pozitionat chiar deasupra ochiului drept al utilizatorului, precum si o camera .

Google, acuzat de ipocrizie: Gigantul IT a interzis ochelarii Google Glass la adunarea actionarilor

Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au condus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax.

Pronuntarea sentintei in dosarul in care Vintu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, amanata in 20 iunie

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, joi, pentru 20 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare pentru.

Soldatul american care este acuzat ca a ucis 16 civili afgani a pledat vinovat

Soldatul american care este acuzat ca a ucis 16 civili afgani in martie 2012 a pledat vinovatmiercuri, in fata unui tribunal militar, in apropiere de Seattle, in speranta ca va scapa astfel de pedeapsa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )