Libnet.ro
UNICEF

16:30

Google pregateste cea mai dorita functionalitate pentru YouTube

Adevărul Adevărul,
Google pregateste cea mai dorita functionalitate pentru YouTube

Pentru ca multi dintre noi vrem totusi sa ascultam un pic de muzica si cand nu suntem conectati la internet, oficialii YouTube s-ar putea sa ne indeplineasca dorinta. continuă pe Adevărul

Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Google domina topul international al furnizorilor de spatii media Top 30 Global Media Owners 2015, publicat de reteaua internationala de media ZenithOptimedia. Dar, in timp ce Google isi mareste avantajul fata de cel mai apropiat competitor, cresterea cea mai mare in acest clasament este cea a Facebook, furnizor vazut drept principalul beneficiar al tranzitiei catre mobile, potrivit unui comunicat Zenith Romania. Agentia locala apreciaza ca si in Romania Google si Facebook inregistreaza cresteri anuale de peste 50%, desi pozitiile intr-un posibil clasament local nu ar fi inca atat de sus ca in clasamentul global.

ASUS ZenWatch trece la cea mai noua versiune de Android

Unul dintre cele mai atragatoare smartwatch-uri de pe piata, ASUS ZenWatch a facut zilele trecute tranzitia la cea mai recenta versiune de Android Wear. Desi, odata cu lansarea platformei Android Wear, cei de la Google au devenit mai eficienti in propagarea de noi versiuni de firmware pe ceasuri inteligente, nu toti utilizatorii de smartwatch-uri au [] ASUS ZenWatch trece la cea mai noua versiune de Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 5 videoclipuri pentru YouTube Romania in 2015 Muzica i-a atras pe romani

YouTube a facut public faptul ca doar 5 videoclipuri urcate de pe teritoriul Romaniei de la inceputul anului au trecut peste 10 milioane de vizualizari. YouTube Romania a dat publicitatii un clasament cu cele mai vizualizate videoclipuri urcate pe site de pe teritoriul Romaniei. Cum era si de asteptat, este vorba de cinci piese, fiind [] Top 5 videoclipuri pentru YouTube Romania in 2015 Muzica i-a atras pe romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

Romania, in topul tarilor cu cea mai rapida conexiune la Internet: tara noastra ocupa o pozitie fruntasa

Schimbari in topul tarilor cu cel mai rapid Internet la nivel global. Romania recupereaza din decalajul suferit in al treilea trimestru din 2014 si revine pe locul 5 in topul tarilor cu cel mai rapid Internet la nivel global, conformstatisticilor Akamai, serviciu care analizeaza vitezele mai multor tari pentru conexiunea la Internet.

Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arata surprinzator de bine

Incercand probabil sa se diferentieze de multimea de smartphone-uri din piata, o compania asiatica a anuntat Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie. in fiecare saptamana, daca nu in fiecare zi, citim sau scriem despre un nou telefon. Astfel de gadgeturi apar atat de des incat, uneori, devine imposibil sa le diferentiezi. Pentru a [] Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arata surprinzator de bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara: 35.000 de oameni, show aviatic, concerte, palmieri, animale exotice

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

Las Fierbinti a inregistrat cea mai mare audienta de pana acum: cati romani au urmarit serialul de la Pro TV

Serialul romanesc Las Fierbinti a inregistrat, la nivelul publicului comercial, cea mai mare audienta de pana acum, plasand postul Pro TV in fruntea clasamentului, la mare distanta de locul al doilea.

Ziua Fitday 2015 Cea mai miscata zi din an la Carei

Duminica, 17 mai 2015, incepand cu ora 11. 00 in Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei, strada Iuliu Maniu, nr. 20, va avea loc Fitday 2015 Cea mai miscata zi din an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )