Libnet.ro
UNICEF

13:30

Google si YouTube vor plati 170 de milioane de dolari amenda pentru ca au colectat informatii personale ale copiilor

Hotnews Hotnews,
 Google si YouTube vor plati 170 de milioane de dolari amenda pentru ca au colectat informatii personale ale copiilor

Google si YouTube, acuzate ca au incalcat legea privind expunerea copiilor la videouri nepotrivite sau pentru colectarea datelor personale despre ei, vor plati 170 de milioane amenda in Statele Unite, a comunicat miercuri agentia pentru protectia consumatorilor, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

YouTube va plati 200 milioane de dolari pentru ca a colectat datele copiilor sub 13 ani

Platforma video YouTube a fost acuzata de autoritatea americana pentru comert FTC ca a colectat datele personale ale copiilor sub 13 ani pentru a fi expuse publicitatii tintite, lucru interzis de legea americana, scrie Le Figaro. Presa americana scrie ca amenda exacta va fi anuntata saptamana aceasta si ca este cea mai mare aplicata vreodata pentru incalcari legate de colectarea de date persoanale ale copiilor fara acordul parintilor.

Schimburile comerciale cu EAU a atins valoarea de 131,72 milioane dolari

Emiratele Arabe Unite EAU) reprezinta pentru tara noastra unul dintre cei mai importanti parteneri comerciali, dar si cu potential investitional, din zona Golfului, volumul schimburilor comerciale bilaterale atingand valoarea de 151,26 milioane dolari in prima jumatate a acestui an, conform datelor furnizate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MECMA).

BUNE DE PLATA: Google si YouTube, AMENDATE cu o suma URIASA dupa ce au colectat date personale ale COPIILOR. Cat vor trebui sa scoata din buzunar cei doi giganti

Companiile Google si Youtube au de plata o amenda uriasa in Statele Unite ale Americii, in valoare de 170 de milioane de dolari.

Gabriela Firea: Vor plati vinieta toate masinile poluante, indiferent de locul in care sunt inmatriculate VIDEO

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca vor interveni unele modificari in cadrul proiectului Oxigen prin care se doreste inlaturarea poluarii din Bucuresti. Vinieta se va plati in functie de normele de poluare ale autoturismelor si nu in functie de locul in care sunt inmatriculate. Pentru rezidentii din centrul Capitalei se vor institui masuri compensatorii.

Startup-ul IT OpenGov a obtinut o investitie de 51 milioane dolari sa scoata statul la lumina

Startup-ul IT american OpenGov, axat pe solutii de cloud, date deschise si bugetari transparente, destinat guvernelor din intreaga lume, a obtinut marti o finantare de 51 de milioane de dolari de la un grup de investitori.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )