Libnet.ro
UNICEF

16:30

GPS Rl: 2015, an negru pentru crestinii din lume

România Liberă România Liberă,
GPS Rl: 2015, an negru pentru crestinii din lume

Indexul mondial al crestinilor, publicat anual de ONG-ul Open Doors Porti deschis), arata ca 7. 100 au fost ucisi anul trecut, in crestere cu 63% in numai un an. Iar numarul bisericilor distruse s-a dublat. continuă pe România Liberă

in fiecare zi 41 de romani se imbolnavesc de cea mai raspandita boala infectioasa din lume

Situatie alarmanta la nivel mondial. Desi virusul Zika se afla in atentia presei in aceste zile, cea mai raspandita boala infectioasa din lume ramane tuberculoza, care este si cauza celor mai multe decese.

Cel mai cunoscut joc din lume are o continuare: cand il poti avea

GTA 5 a facut istorie. Chiar daca cei de la Rockstar Games nu au oferit data oficiala de lansare pentru GTA 6, stim deja ca va fi uimitor. , scrie playtech. roPotrivit zvonurilor, Grand Theft Auto 6 nu va fi.

Cel mai popular joc din lume te uimeste cu un nou truc

Fara a se folosi de coduri si parole pentru GTA 5, cineva a reusit sa introduca un cerb nemuritor in joc. De parca GTA V nu ar fi fost deja un joc extrem de distractiv, un fan s-a gandit sa-l faca si mai.

Cel mai provocator portar din lume (video)

Portarul Glenn Verbauwhede este in aceste zile in centrul atentiei pe internet dupa miscarile total neconformiste pe care le-a facut in meciul din liga sud-africana, intreMaritzburg siGolden Arrows.

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )