Libnet.ro
UNICEF

15:01

GRAFIC Ce vor romanii sa cumpere de Black Friday si de unde?

Adevărul Adevărul,
GRAFIC Ce vor romanii sa cumpere de Black Friday si de unde?

Potrivit unui studiu Millward Brown Romania, numarul romanilor care au auzit de reducerile din cadrul Black Friday a ajuns anul acesta la 63% in randul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. continuă pe Adevărul

PayU: Aproape jumatate dintre cei ce vor cumpara de Black Friday vor plati online

PayU, principalul integrator de plati online din Romania, se asteapta ca peste 5 milioane de romani sa profite de Black Friday in acest an, adica aproape 1 din 2 romani care au acces la Internet.

Millward Brown: Numarul romanilor care vor sa cumpere de Black Friday creste anul acesta cu 1,3 milioane

Millward Brown Romania, lider in piata locala de cercetare de marketing in zonele de brand, media si de comunicare, publica azi rezultatele studiului despre evenimentul Black Friday. Romanii sunt din ce in ce mai interesati sa cumpere de Black Friday,.

Studiu: 4,75 milioane de romani intre 18 si 65 de ani vor sa cumpere ceva de Black Friday

Comparativ cu nivelul din 2013, anul acesta sunt cu peste 1,3 milioane mai multe persoane care intentioneaza sa faca o achizitie in perioada reducerilor, 38% dintre romanii cu varsta intre 18 si 65 de ani aproximativ 4,75 milioane) dorind sa cumpere ceva de Black Friday, arata rezultatele studiului Millward Brown Romania despre evenimentul Black Friday.

Cati romani ar vrea sa cumpere ceva de Black Friday, ce lucruri ii intereseaza si spre ce magazine se indreapta - studiu

Peste 60% dintre romani au auzit de Black Friday si mai mult de o jumnatate dintre acestia spun ca ar vrea sa cumpere ceva in editia din 2014, arata un studiu Millward Brown realizat in randul a 2. 000 de respondenti. Cei mai multi spun ca isi vor cumpara electrocasnice mici, televizoare si smartphone-uri, iar magazinele spre care se vor orienta cei mai multi sunt eMAG, Altex, Flanco si Carrefour.

Emisiunea PLAYTECH Sfaturi de Black Friday si drifturi nebune

Emisiunea PLAYTECH, difuzata in fiecare duminica, la 13. 20 la Prima TV, a ajuns la episodul cu numarul opt. in aceasta editie va dam cateva sfaturi legate de Black Friday. Daca aveti impresia ca nu e de gluma cu reducerile de Black Friday 2014, va inselati! Frumoasa Ioana Maria Moldovan, de la emisiunea Times New Roman, vine la emisiunea PLAYTECH si are glumele la ea. Ioana vrea sa isi cumpere o tableta de Black Friday, iar Lucian Popescu si expertul playtech. ro [].

Black Friday 2014 la operatori ce pregatesc Telekom, Orange si Vodafone

La Black Friday 2014 nu vor participa numai magazine, ci si operatorii de telefonie mobila. Noi am adunat ce se stie pana acum despre Black Friday la Orange, Telekom si Vodafone. Black Friday a devenit un fenomen global si asta o stim de ceva vreme. in ultima vineri a lunii noiembrie majoritatea magazinelor online cat si cele retail s-au aliat pentru a oferi cele mai bune reduceri la o multime de produse. Desigur, asta se intampla in alte tari, unde exista [].

Black Friday anticelulita? Cellulem Block: Clientii cheltuiesc in medie 1.800 de lei la infrumusetare de Black Friday

Black Friday anticelulita? Vinerea neagra acopera din ce in ce mai multe zone de business, asa ca romanii pot profita de reduceri chiar in centre de infrumusetare. De exemplu, centrele Cellulem Block se asteapta sa aiba cu 80% mai multi.

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri de pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile.

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Black Friday 2014 este un prilej bun si pentru companiile romanesti din industria IT sa se faca remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview si E-Boda? Vom incepe cu Black Friday la Evolio. Integratorul roman nu asteapta pana in Vinerea Neagra, ci da startul la reduceri inca de joi, 20 noiembrie. Black Friday 2014 Evolio De Black Friday, preturile tabletelor Evolio vor incepe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi insa noul smartphone [].

Black Friday - 5 milioane de romani vor participa la evenimentul din 21 noiembrie

PayU, principalul integrator de plati online din Romania, se asteapta ca peste 5 milioane de romani sa profite de Black Friday in acest an, adica aproape 1 din 2 romani care au acces la Internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )