Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grav accident pe DN1, in Prahova: Sase morti, intre care trei copii

Antena3 Antena3,
Grav accident pe DN1, in Prahova: Sase morti, intre care trei copii

Sase persoane, intre care trei copii, si-au pierdut viata, sambata seara, in urma unui accident rutier produs pe Drumul National,1, la cativa kilometri de Ploiesti, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. continuă pe Antena3

UPDATE. Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Sase morti, intre care TREI COPII

Sase persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, anunta Centrul Infotrafic.

Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Cinci morti

Cinci persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal.

Patru persoane, intre care un copil, ranite, intr-un accident pe DN1

Patru persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident pe DN1,dupa ce o masina s-a ciocnit de un TIR,in comuna Feleacu, Cluj, relateaza Mediafax.

Grav accident rutier pe DN1, intre Banesti si Floresti: Sase persoane au murit

Sase persoane au murit, sambata seara, pe DN 1, intre localitatile Banesti si Floresti, intr-un accident rutie in care au fost implicate doua autoturisme, informeaza Mediafax. Momentan nu se cunosc.

Grav accident rutier pe DN1, intre Banesti si Floresti: Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, sambata seara, pe DN 1, intre localitatile Banesti si Floresti, intr-un accident rutier, transmite B1 TV. Momentan nu se cunosc circumstantele in care s-a petrecut accident, dat.

O masina s-a izbit de un TIR pe DN1: Patru persoane, intre care un copil, au fost ranite

Un accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in comuna Feleacu din judetul Cluj, cand o masina s-a izbit de un TIR, scrie Mediafax. Soferul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )