Libnet.ro
UNICEF

06:00

Grav accident rutier pe DN1, intre Banesti si Floresti: Cinci persoane au murit

B1 B1,
Grav accident rutier pe DN1, intre Banesti si Floresti: Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, sambata seara, pe DN 1, intre localitatile Banesti si Floresti, intr-un accident rutier, transmite B1 TV. Momentan nu se cunosc circumstantele in care s-a petrecut accident, dat. continuă pe B1

Grav accident rutier pe DN1, intre Banesti si Floresti: Sase persoane au murit

Sase persoane au murit, sambata seara, pe DN 1, intre localitatile Banesti si Floresti, intr-un accident rutie in care au fost implicate doua autoturisme, informeaza Mediafax. Momentan nu se cunosc.

Grav accident pe DN1, in Prahova: Sase morti, intre care trei copii

Sase persoane, intre care trei copii, si-au pierdut viata, sambata seara, in urma unui accident rutier produs pe Drumul National,1, la cativa kilometri de Ploiesti, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

INCONSTIENTA la volan. Un sofer beat a produs un accident rutier GRAV

O femeie a murit, fiica ei a fost grav ranita si sotul ei a suferit mai multe leziuni intr-un accident rutier petrecut aseara in localitatea nemteana Dumbrava Rosie. Un sofer de 22 de ani a pierdut.

Arhitect vasluian condamnat pentru moartea sotiei intr-un accident rutier

Arhitectul vasluian Vasile Bujdei a fost condamnat de Judecatoria Husi la trei ani de inchisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpa, fiind acuzat ca a provocat un accident rutier, pe fondul consumului de alcool si al vitezei, in urma caruia sotia sa a murit. Vasile Bujdei este tatal studentului criminal, Ciprian Bujdei, care in 1999 si-a ucis iubita cu un sadism greu de imaginat.

FOTO Cum arata un Audi facut praf intr-un accident rutier. Trei persoane au ajuns la spital cu rani grave

Un accident rutier produs marti seara in municipiul Blaj s/a soldat cu distrugerea autoturismului AUDI si ranirea grava a trei persoane. Accidentul s-a produs din cauza vitezei, soferul pierzand controlul volanului dupa o curba la stanga.

Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Cinci morti

Cinci persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal.

UPDATE. Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Sase morti, intre care TREI COPII

Sase persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, anunta Centrul Infotrafic.

Sase persoane au murit intr-un grav accident produs pe DN1. Printre victime se numara si trei copii

Sase persoane si-au pierdut viata, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe DN1, la kilometrul 81, intre localitatile Ibanesti si Floresti din judetul Prahova. Trei adulti si trei copii au murit in urma accidentului in care au fost implicate doua autoturisme si un minivan.

Sase persoane au murit intr-un grav accident produs pe DN1. Printre victime se numara si doi copii

Sase persoane si-au pierdut viata, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe DN1, la kilometrul 81, intre localitatile Ibanesti si Floresti din judetul Prahova. Patru adulti si doi copii au murit in urma accidentului in care au fost implicate doua autoturisme.

Sase persoane au murit intr-un grav accident produs pe DN1. Soferul care a provocat tragedia ar fi incercat sa se sinucida

Sase persoane si-au pierdut viata, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe DN1, la kilometrul 81, intre localitatile Ibanesti si Floresti din judetul Prahova. Patru adulti si doi copii au murit in urma accidentului in care au fost implicate doua autoturisme.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )