Libnet.ro
UNICEF

08:00

GRAV accident rutier in Bihor. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Bihor. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc duminica, in Bihor, un baiat, in varsta de 24 de ani, murind pe loc. Accidentul a fost provocat de un sofer de TIR care a intrat pe contrasens. Impactul s-a produs dupa ce. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Hunedoara! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe DN7, in apropiere de Deva, Hunedoara, o persoana fiind ranita. in eveniment au fost implicati soferul unui autoturism si conducatorul unui autotren. Soferul.

Cumplit accident rutier in apropiere de Barlad. Impact frontal intre un taxi si o autoutilitara

Un grav accident de circulatia a avut loc, luni, 19 septembrie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Badeana, din judetul Vaslui.

Romanca de 24 de ani moarta intr-un accident rutier din Spania

O romanca de 24 de ani a murit, vineri, intr-un accident rutier deosebit de grav produs in Spania, intre localitatile Altafulla si Tarragona. Accidentul s-a produs dupa ce masina in care se afla tanara din.

Accident rutier pe DN 7, produs de un sofer teribilist. Barbatul a intrat pe contrasens si a lovit un autotren

Un accident rutier produs pe Drumul National 7, in apropierea municipiului Deva a blocat pentru mai mult de o ora traficul rutier in zona.

Un barbat a murit in drum spre spital dupa un accident rutier produs la Balti

Un barbat de 45 de ani a decedat in drum spre spital in urma unui accident rutier produs in municipiul Balti in dimineata zilei de luni, 17 septembrie.

Accident in lant pe DN1. Una dintre masini a ajuns in camp. Bilantul VICTIMELOR

Un accident in lant a avut loc, vineri, pe DN1, intre Ploiesti si Baicoi, soferul unei camionete recunoscand ca nu a fost atent la trafic si a lovit doua masini care circulau regulamentar. Vinovatul a.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier. Echipajul medical se indrepta catre un pacient

Ambulanta se indrepta catre un caz in momentul in care a fost implicata in accidentul rutier. Conform medicilor, semnalele sonore si vizuale ale autospecialei erau in functiune.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )